Aprilske zgodbe iz zakulisja

Si upa kdo trditi, da sta črna in bela dolgočasni?!

Obilico črno-belih 
iger smo našli v trgovini Max & Co. (foto: Fulvio Grissoni, Imaxtree in promocijsko gradivo)

Obilico črno-belih iger smo našli v trgovini Max & Co.

Igre med njima so tako zelo žive in bogate, da je vse drugo preprosto odveč. To sezono sta pridobili še posebno svežino v paleti kombinacij, kar je bil dodaten razlog za črno-belo modno zgodbo.

Kaj storiti, če želimo ti dve barvi še povzdigniti? Mare Filipič (Mare dresura frizure) kot tretjo komponento svetuje geo­metrično frizuro, ki ohranja mehkobo in lahkost. Za modno zgodbo je modelu Tari najprej dobro razčesal lase ter jih s krtačo natupiral, s čimer je ustvaril grafiko in potreben volumen ter trikotno obliko pričeske. Razpršil je oblak spreja z lakom Spray de mode, Bumble and bumble (ki je še zlasti primeren za fiksiranje z likalnikom), ter pričesko dokončal z likanjem. Takšno pričesko svetuje za priložnosti, kjer je vodilo geometrija.

Geometrični pristop je imela v mislih pri ličenju tudi vizažistka Špela Ema Veble, ki pravi: »Stajlingi predstavljajo igro linij in čistost v dveh odtenkih, zato tudi pri ličenju nisem želela uporabiti močnih odtenkov.«

Sledila je francoskemu šiku z lepo oblikovanimi obrvmi, sijočo kožo (s sijajem za kožo Glossy Touch, YSL, in obarvano kremo Tinted Moisture Protection, Shiseido) ter le odtisom rožnate na ustnicah. Če boste sledili nasvetom strokovnjakov, bosta tudi vaši črna in bela podčrtani z rdečo.

Ime in priimek

Tara Klavžar

Agencija

Immortal model management

http://www.elle.si/media/cache/upload/Photo/2013/03/15/zakosebnaizkaznica_bigimage.jpg

O črni in beli

»Na prvi pogled je vse črno-belo: narobe-prav, dan-noč, ljubezen-sovraštvo ... Po drugi strani pa pravijo, da ni vse črno-belo. Čeprav so nekatere najboljše stvari v življenju prav črno-bele: črno-beli filmi, črno-bela čokolada, jin-jang. Sama na svet ne gledam le skozi ti dve barvi, saj nam življenje ponuja veliko več možnosti – zavedam se, da se med belo in črno skriva celotna mavrica.«

Najbolj brano