Ličenje: 5 VEČNIH make-up trikov, ki smo se jih naučili od Victorie Beckham

Nikakor ne smete zamuditi številke 4!

Moda, 4. 10. 2018
Ličenje: 5 VEČNIH make-up trikov, ki smo se jih naučili od Victorie Beckham - Foto: Profimedia

Gotovo je, da zvezdnice svojo lepoto jemljejo skrajno resno. Včasih uporabljajo prav zanimive lepotne trike, na katere navadni 'smrtniki' ne bi niti pomislili. Na elle.com smo tokrat našli zelo uporabne lepotne trike Victorie Backham, ki jih bomo odslej redno uporabljali.

1. Kožni 'nude' odtenki

Victoria obožuje naravno barvo ustnic, zato ima v torbici vedno šminko kožnih odtenkov. Ta so šik v kombinaciji z opaznimi obrvmi ali brezhibno poltjo, pa tudi poudarjenimi očmi. Poskrbite, da boste izbrali odtenek, ki bo poudaril vaš ten kože in vas naredil zares božansko.

Ne pozabite tudi na reden piling ustnic, saj so na nude ustnicah nepravilnosti, kot je suha ali razpokana koža, nekoliko bolj opazne.

Izogibajte se presvetlim, skoraj belim šminkam, ki ne pristajajo nobenemu tenu polti.

2. Make-up je veliko več kot zgolj le make-up

Ličila omogočijo, da se ženske s pomočjo ličil počutijo neverjetno, lahko pa predstavljajo tudi "oklep". Ste kdaj razmišljali o tem?

3. Eyeliner v barvi vanilije

Govorimo o vsestranskem pripomočku za očesni make-up. Uporabite ga lahko kot podlago za senčilo ali povečate in odprete oči s tem, da svinčnik nanesete v kotiček očesa.

Bronzer

4. Uporabljate bronzer?

Če je vaš odgovor nikalen, je zadnji čas, da spoznate čarobno ličilo!

Zanimivo je, da se številne pripadnice nežnejšega spola izogibajo uporabi bronzerja, saj se bojijo, da bi bile s tem ličilom videti preveč izumetničene. A pravilna uporaba bronzerja vaš obraz le nežno obarva, hkrati pa ustvari naravno zagorel videz.

5. Poudarite svojo lepoto!

Victoria Beckham zagovarja, da ženska ne potrebuje tone lepotnih produktov, da zgleda zares privlačno, in da je celoten videz zares enostavno pričarati.

Potrebujete le nekaj kozmetičnih kosov, s katerimi dodate lepoto svojemu obrazu.

Preberite še: Oversized srajca je preteklost, modni mesec napoveduje TA model!

Priporočamo tudi: Poskusile smo korejski lepotni trik, na katerega prisega Bella Hadid!

Najbolj brano