Lan bo imel tudi to sezono glavno vlogo v naših trendnih kombinacijah

Poleg tega, da je to poletje bolj priljubljen kot kdaj prej, je mešanica lanu in viskoze izjemna kombinacija, ki zagotavlja izjemno udobje pri nošenju. Naravna vlakna teh materialov so zračna in delujejo hladilno na kožo, kar nam zelo pomaga v boju proti poletni vročini.

Promocijsko sporočilo, 25. 5. 2022
Lan bo imel tudi to sezono glavno vlogo v naših trendnih kombinacijah - Foto: promocijska fotografija

To sezono nam Alma Ras prinaša top 5 ključnih kosov, ki nam bodo pomagali pri ustvarjanju različnih oblek ob uživanju v poletnih dneh. Top z V-izrezom ali klasična majica ter nekoliko širše hlače z globljim pasom lahko služijo kot popolna podlaga za vsak poslovni videz, medtem ko z določenimi kombinacijami lahko ustvarimo športen videz.

Kratke hlače v kombinaciji s kimonom se lahko uporabijo za večerne sprehode, sam kimono pa za popoln poletni videz na plaži. Razveselila vas bo bela barva, ki nam je v poletnih dneh preprosto najljubša, temno modra za dodatno eleganco, medtem ko nihče ne bo ostal ravnodušen ob barvi fuksije. Izvedeli smo, da je linija omejena, zato svetujemo, da jo poiščete čim prej. 

Ultimativni modeli te sezone so tudi loungwear kosi, ki so združili udobje z novimi trendi. Na vrhu seznama najbolj zaželenih kosov je Lounge set, ki prihaja s kompletom, bluza in hlače. Barve so čudovita zelena, živ odtenek modre in črna kot večni sinonim za eleganco. Ustvarjen je iz razkošne viskoze – naravnega materiala, ki je že leta priljubljen med damami s kakovostnim stilom.

Iz iste linije boste kombinezon z veseljem nosile zunaj, s športnimi copatami, petami ali najljubšimi poletnimi sandalami, dobro pa se bo podal tudi k sproščeni različici doma. 

Posebno mesto je zasedla obleka Dania, ki je zaradi viskoznega materiala priljubljena v vročih poletnih dneh. Rahel V-izrez subtilno poudari dekolte, poseben izrez okoli pasu pa vizualno zoži pas. Poiščete jo lahko v najbolj priljubljenih barvah te sezone: zeleni, modri in črni. 

Izdelki Alma Ras so na voljo na spletu na https://shop.alma-ras.si/, butiki pa na naslednjih naslovih:

  • Vetrinjska ulica 15, Maribor
  • Miklošičeva cesta 22, Ljubljana
  • Stanetova ulica 12, 3000 Celje
  • Nakupovalni center Maximus, Ulica Štefana Kovača 4, Murska Sobota

Najbolj brano