Lace Up: Nova slovenska blagovna znamka, ki je med modne zvezde poslala prav poseben modni dodatek

Tu so satenaste vezalke na otip, v svoje spomladanske kolekcije pa so jih vključile tudi znane svetovne modne znamke.

Moda, 1. 6. 2017

Satenaste vezalke

Vezalke, kot nepogrešljiv dodatek k obutvi, nas spremljajo na vsakem koraku in ob vseh priložnostih, tako športnih kot poslovnih, v prostem času, v službi ali v šoli. Večinoma so to klasične vezalke ali trakovi, ki jih dobimo skupaj z obutvijo.

V blagovni znamki Lace up so prisluhnili trendu in obutvi dodali kanček živahnosti, barvitosti in elegance.

Razvili so linijo na otip satenastih vezalk, različnih dolžin in izbrano paleto barvnih lesketajočih odtenkov, pakiranih v lični embalaži.

Zakaj ne bi svojih priljubljenih All Stark opremili z vezalkami v barvi vaše torbice ali suknjiča, ali pa trakov iz sandalov zamenjali z barvitimi vezalkami, ki imajo eleganten satenast izgled in so pri tem še mehke ter udobne.

In zakaj ne bi športni obutvi, ki jo lahko po zadnjih modnih trendih nosite tudi za poslovne priložnosti, dodali kanček elegantnejšega izgleda?

Na voljo so v različnih odtenkih in primerne za vse vrste čevljev. Blagovna znamka je v Sloveniji na voljo v spletni trgovini laceup.eu, v Galeriji Emporium, izbranih trgovinah XYZ, v Maxiju, Aveniji mode v Šiški, Modni hiši v Mariboru ter izbranih trgovinah Modiana.

Preberite še: Beseda, s katero ustavite prepir s svojim partnerjem

Priporočamo tudi: Znaki, da imate zares radi sebe

Najbolj brano