Jih še nimate? Črne ali bele? Vsaka svoje najljubše!

Superge! V svetu trendov že nekaj časa najpogosteje uporabljana beseda, si upamo trditi. Prav zato ne dvomimo, da imate tudi vi že svoje. Pa so te res vaše najljubše? Morda pa jih najdete med našimi jesenskimi navdihi!

Promocijsko sporočilo, 19. 9. 2019
Jih še nimate? Črne ali bele? Vsaka svoje najljubše!

Bele, črne ali črno-bele, nizke ali visoke, narejene na nogavico ali klasične, superge so tudi to jesen tisti trend, ki ga obožujemo. Ne le zato, ker jih lahko tako rekoč vpeljemo v prav vsak slog, ampak tudi zato, ker s sabo prinašajo dodano vrednost, ki se je vse zelo dobro zavedamo: UDOBJE. Udobje s stilom, le kaj bi si še lahko želele?

Bele in visoke z okrasnimi zakovicami nostalgičen pridih devetdesetih čudovito nadgradijo s sodobnim pristopom. Izberite jih, če pred robustnimi 'grdkami' dajete prednost nežnejšim modelom. 

♥ Če ste naklonjeni črnim supergam, so te črne z belim podplatom tista prava izbira, ki bo postala vaša najboljša odločitev. Ravno prav klasične, a s svojim malo drugače zastavljenim zavezovanjem tudi dovolj posebne, da naredijo in pustijo vtis.

Klasične adidaske, ki pa jih v treh črtah nadgradi svetleči detajl in povzdigne na novo raven. Če ste oboževalka, jih boste verjetno z veseljem vključile v svojo zbirko.

 

Superge, narejene na nogavico, so trend, ki nas je osvojil že pred časom, a odločno vztraja tudi v tej jeseni. Tiste, ki ste jim naklonjene, bo gotovo prevzel ta model, tako čudovito poseben, avantgarden in vpadljiv.

 

Vse te super trendne superge najdete v trgovinah Pittarosso, za še več navdiha pa jim sledite tudi na Facebooku in Instagramu.

Najbolj brano