Januarske zgodbe iz zakulisja

Ključ do uspeha s ključnimi kosi sezone.

Moda, 9. 1. 2014
Januarske zgodbe iz zakulisja - Foto: mimi antolović, imaxtree

Ne le z domiselnimi kombinacijami, ki jih boste našli v januarski modni zgodbi, ključne kose je treba podkrepiti tudi s pravilno izbiro pričeske in pravilnim ličenjem, saj tako oblačilom omogočite, da zaživijo in ustvarijo pravo vzdušje.

Frizer Matjaž Šiška je pripravil kar nekaj lasnih različic, ki so oblikovale letošnje trende. Pričeske so preproste, zato jih boste lahko brez večjega napora, z le nekaj preprostimi triki oblikovali kar 'v domačem salonu'. Matjaž zagovarja 'hitre pričeske', saj so videti sveže, ohranijo spontanost in mehkobo. Če želite videzu dodati strogost, naredite prečo točno na sredini lasišča ter lase počešite na desno in levo.

Pri naslednji različici prečo ohranite, lase pa na zatilju spnite v strog čop. Kadar želite videz nekoliko sprostiti, pa pridejo na vrsto razmršeni lase. Letos so zelo zaželene tudi kite vseh vrst, ki jih za svež videz (da bo videti, kot da ste jih naredili z levo roko) rahlo razkuštrajte. Noč prespite s kito in naslednji dan že lahko nosite razmršen videz z bogato teksturo. Tretji dan lase neurejeno spnite v vozel na vrhu glave.

K oblačilom, ki so zgoraj zelo bogata, čisto do vrha zapeta ali pa dekolte zapolnjuje zelo močan nakit, sodijo speti lasje, ki dajo prostor vratu, da zadiha, in razprejo obraz. Za lažje delo Matjaž svetuje sprej Texturizing Sea Spray, Paul Mitchell, ki bo lase umiril in omogočil spenjanje brez večjega truda.

Model

claudia antičevićIme in priimek: Claudia Antičević

Starost: 18 let

Agencija: Talia Model

Ponosna sem na: Fotografiranje advertoriala za nakit hiše Cartier za japonsko revijo Spur, editoriala za Bazar v Firencah, editoriala za ruski Elle, lepotni editoriala za francosko Elle, snemanje naslovnice in 12-stranskega editoriala za francosko Marie Claire in kampanjo za Benetton.

Letos me je najbolj prepričal: Louis Vuitton s svojimi torbicami in plašči.

V letu 2014 si želim: Uspeha, sreče in zdravja.

Kako boš preživela praznike: V ožjem družinskem okolju, obdana z ljubeznijo, za novo leto pa še nisem določila destinacije – me pa močno privlači Beograd.

Pripravila: Tina Curk

Najbolj brano