Comma predstavlja kampanjo STEP UP FOR YOURSELF

Nova jesensko-zimska kampanja STEP UP FOR YOURSELF spodbuja ženske, naj si oblikujejo življenje po lastnih zamislih, željah in zmožnostih. Pri tem je pomembno, da se medsebojno podpiramo, si stojimo ob strani, saj le s skupnimi močni lahko pridemo do cilja.

Promocijsko sporočilo, 27. 10. 2022
Comma predstavlja kampanjo STEP UP FOR YOURSELF - Foto: comma

Vsaka ženska ima svojo zgodbo, svoje izkušnje, odnos do lastnega uspeha ter moč postaviti se zase.

Kampanjo zastopajo Lauren Wasser, Danielle, Lashley, Maya Stepper in Mini Anden, posneta je bila v Rimu, kjer so izbrane predstavnice podale tudi intervju o njihovi poti do lastnega uspeha.

Lauren Wasser, obraz kampanje, je ameriška manekenka, aktivistka in športnica. Pred 10 leti je Lauren zaradi sindroma toksičnega šoka izgubila obe nogi. 34-letnici je z vero vase uspelo opustiti začetne strahove in skrbi. Njene zlate protetične noge so njen zaščitni znak in s svojo močno karizmo in osebnostjo je vzornica številnim ženskam. 

»Spoznala sem, kako edinstvena in posebna sem – to je tisto, kar me loči od tega, da samo obstajam.« STEP UP FOR YOURSELF zanjo pomeni verjeti vase in ne biti obremenjena z nikomer in ničimer.

Danielle Lashley svojo super moč črpa iz vloge matere: »Moja super moč je biti mama in biti sposobna vzgojiti svojega sina, da bo postal najboljša oseba.«

Preživlja se kot model, in čeprav je zelo zaposlena, obožuje svoje delo in je zanj zelo hvaležna. STEP UP FOR YOURSELF za Danielle pomeni vztrajati pri vrednotah, prevzemati odgovornost in biti močna za lastno družino. »Rada se zavzemam za tisto, kar čutim, da je prav,« ponosno doda.

Mini Anden je 44-letna priljubljena manekenka, njeno življenjsko vodilo je delati, kar je prav: »STEP UP zame pomeni, da delaš, kar se ti zdi prav, da se ne zadovoljiš s povprečjem, ampak si vedno prizadevaš biti boljša, imeti več znanja, se počutiti bolje, izkusiti več, videti svet, si postavljati izzive in si ne dovoliti, da se ustaviš, kadar se ti zdi težko.« Mini je prepričana, da si svoboden, ko uresničiš svoje sanje. Pravi, da moraš poslušati svoje telo – tako fizično kot psihično: »Moj splošni nasvet ženskam je, naj ne pozabijo nase. Vedno sem bila obkrožena z živalmi, so mi zelo ljube, ker so nepristranske. Učijo nas sočutja, brezpogojne ljubezni in da uživamo življenje tu in danes.«

Maya Stepper se počuti najbolje, ko je lahko takšna, kot je, avtentična. V službi manekenke je to velikokrat težko, ampak vedno najde neko ravnotežje. Je prava borka, pravi, da se je vedno nekako prebijala skozi življenje, nikoli ni obupala, zato jo prijatelji kličejo »železna Maja«.

Majina moč je ona sama, pravi, da je treba vedno znova razmišljati o sebi in ne biti poražen od zunanje kritike.

Kolekcija jesen-zima Comma podpira vodilo STEP UP OUT YOURSELF

Kampanja predstavlja različne stajlinge, kombinira različne materiale in barve, ki dajejo ženskam svobodo izražanja, razvijanje osebnosti in stila. Vsestranskost je ključna beseda in rezultat je vznemirljiva igra kontrastov. Materiali segajo od ležernega velveta in grobega pletenja do plemenitega satena, medtem pa svet barv določajo nove nevtralne barve: nežni sivi toni, modra v barvi ledenih kristalov, bež, barve jagodičevja in seveda večna črna. Monokromatski videz ostaja v trendu tudi to sezono.

 

 

 

 

 

Najbolj brano