Bili smo na predstavitvi novih kolekcij Tom Tailor

"Življenje je igra, igrajte se, bodite sproščeni in oblečeni v stilu". To je slogan nemške blagovne znamke Tom Tailor, ki je bila ustanovljen leta 1962 v Hamburgu, danes pa jo v 40 državah sveta, lahko najdete v več kot 45.000 trgovinah po vsem svetu.

Promocijsko sporočilo, 19. 5. 2016

Ne velja le za mojstrico športnih, sproščenih in sodobnih oblačil pač pa tudi za oblikovalko trendovsko značilnega plastenja s čimer lahko ustvarite veliko kombinacij, ki so še posebej zanimive, kadar se med seboj mešajo različni okusi in materiali.

Urbano okolje je za znamko Tom Tailor kot igrišče, na katerem so možne najrazličnejše kombinacije. Pozabite na pravila in se prepustite igrivemu ritmu, ki ga ponuja.

V skladu s svojo strategijo Tom Tailor vsak mesec trgovine polni z najnovejšimi modnimi trendi in oglaševalskimi kampanijami. Letno tako svojim kupcem nudijo 12 različnih glavnih kolekcij primerne za vse. Saj so kolekcije zasnovane tako za mlade, nekoliko starejše kot tudi za najmlajše. Niso pozabili pa niti na kolekcije modnih dodatkov, ki zajema torbe, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure, kolekcijo za kopanje, itd. Ter Tom Tailor Denim, ki jo uvrščajo med novejšo linijo, s poudarkom na džinsu, ki je že nekaj let nepogrešljiv modni element in se pojavlja v športnih kot elegantnih kombinacijah.

Udobje v novi preobleki

Kreatorji še ene fantastične modne zgodbe so nam tako na inovativnem prizorišču v osrčju domačega kraja, v Hamburgu, ekskluzivno predstavili nove kolekcije za jesen in zima 2016. Prepustili smo se navdihu in v čudovitem ambientu, dan preživeli v dobri družbi njihovih oblikovalcev.

Kakšne so torej modne smernice za jesen in zimo?

Pozabite na enoličnost in monotonost, letos so v ospredju navdihi v drznih kombinacijah in vzorcih, ki vas bodo s svojo edinstveno modno pripovedjo ločila od preostalih in vas popeljala proti novim modni avanturam. Ta je barvita in razgibana, vanjo pa so močno vključeni elementi urbanih vibracij. Od klasičnih zgodnjih delov in oblek z mogočnimi potiski do tkanih pletenin in bežnih elementov stila sedemdesetih, džins manije, igrivosti do sloga prefinjenosti in neodvisnosti. Meša se funkcionalnost z vpadljivostjo, raznolika barvna paleta in kvalitetni materiali, ki pa so vedno videti lahkotno in udobno. Zagotovo bo osvojila vse modne ljubitelje, ki si upajo poudariti svojo osebnost.

Na voljo je v poslovalnicah Tom Tailor, Tom Tailor Denim, Tom Tailor Kids, Tom Tailor Outlet, Sportina in Modiana.

Najbolj brano