Zapeljite se v pomlad

Dotik elegance in vsakodnevno obdobje nista pogoj za nakup samo pri čevljih. Sodobne ženske zahtevajo najboljše, tudi pri jeklenem konjičku.

Promocijsko sporočilo, 20. 3. 2018
Zapeljite se v pomlad

Modni mestni malček: omejena serija Citroën C3 ELLE

Z novim Citroën C3 se boste v to pomlad zapeljale s stilom. Najbolje prodajani model blagovne znamke Citroën navdušuje ženske voznice z izdajo nove posebne serije ELLE, kar združuje stilsko dovršenost in vrhunsko tehnologijo.

Elegantna, trendna in urbana posebna serija vozila je navdih črpala iz revije Elle, kar se odraža v dizajnu, polnem energije, barvitosti in svežine.

Pink modna nit

Omejena serija Citroën C3 ELLE je zasnovana kot odraz življenjskega sloga, ki izpolnjuje pričakovanja današnjih aktivnih žensk, vedno v pogonu in navdušenih nad uporabnimi tehnološkimi novostmi.

Zahvaljujoč resničnemu občutku udobja, uporabnim tehnologijam in sodobni estetiki, ima vozilo edinstveno osebnost. Obe znamki si namreč delita iste vrednote, ki se odražajo v grafični podobi.

Izbor personalizacije prek barvnega paketa Elle omogoča edinstvene barvne elemente, zaradi česar je avto unikaten odraz osebnega sloga.

Poleg zunanjih detajlov, kot so meglenke z rožnato obrobo, Airbump® in strešna dekoracija, je barvna shema Elle v odtenku Cherry Pink opazna tudi na oblazinjenju in armaturni plošči.

Udobje, ki si ga zaslužite

Poleg dizajna, ki ga je navdihnil svet pohištva, mode in potovanj, Citroën C3 ELLE na osnovi nivoja opreme Feel (za doplačilo) ponuja vrsto uporabne opreme in tehnologij, ki omogočajo lažje in varnejše potovanje, kar je zagotovilo za vsakodnevno udobje.

Pri vožnji tako pomagajo pomoč pri speljevanju v klanec (Hill Assist), opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu, prepoznavanje prometnih znakov, regulator in omejevalnik hitrosti z upravljanjem ob volanu, Coffee Break Alert, kamera za vzvratno vožnjo in številne druge uporabne lastnosti,  edinstven modni pridih doda emblem revije Elle.


Posebna serija je na voljo kot model NOVI CITROËN C3 ELLE PureTech 82 BVM z bencinskim motorjem in ročnim menjalnikom ter 82 konjskimi močmi.

Več na www.citroen.si.

Najbolj brano