Zadenite kopalke v vrednosti 100 €!

To poletje se nam ne bo treba odpovedati svojemu stilu, znamke Always, Tampax in Venus nam omogočajo, da bomo svoj stil še nadgradile. Med raznovrstnimi izdelki, prilagojenimi različnim potrebam, izberimo tiste, ki nam bodo pomagali, da se bomo počutile udobno in samozavestno, ter bomo z njimi lahko uživale na vso moč. V poletni akciji pa se lahko z nakupi izdelkov potegujemo tudi za kopalke vrednosti 100 € - izbrale jih bomo v Emporiumu, čisto v svojem stilu.

Lifestyle, 23. 7. 2015
Zadenite kopalke v vrednosti 100 €! - Foto: Shutterstock

Tjaša Kokalj, modna strokovnjakinja, blogerka in ambasadorka akcije je svoj stil že izbrala. Zdaj smo na vrsti me. Z nakupi izdelkov Always, Tampax in Venus se lahko do 3. 8. 2015 potegujmo za kopalke v vrednosti 100 €. Izberite vsaj enega izmed nepogrešljivih izdelkov, shranite račun in sledite navodilom na www.always-stil.si.

Da bo poletje zares v našem stilu, pa nam lahko sodelovanje v poletni akciji prinese tudi modno torbo za na plažo Always. Še preden naredimo načrt, kaj vse zmetati vanjo, lahko na spletni strani akcije POLETJE V MOJEM STILU spremljamo Tjašine poletne namige, ki nam bodo pomagali pri oblikovanju poletnih stajlingov ali preprečiti kakšno poletno nevšečnost.

Vse o sodelovanju v akciji na www.always-stil.si.

Z izdelki Always, Tampax in Venus do kopalk v vrednosti 100 €!

Najbolj brano