VIDEO: Poglejte, kaj sta na Mercatorjevem potovanju v Sofiji doživeli Ajda in Kaja!

Poletje je čas dopustov, počitnic in sprostitve. In kaj je bolj zabavnega in sproščujočega kot potovanje?! Mi trdimo, da le redko kaj! In tako trdita tudi Ajda in Kaja …

VIDEO: Poglejte, kaj sta na Mercatorjevem potovanju v Sofiji doživeli Ajda in Kaja! - Foto: Osebni arhiv

Urednica spletne strani Cosmopolitan.si, Ajda Hovnik Plešej, in urednica spletne strani Elle.si, Kaja Berlot, sta to poletje v okviru Mercatorjevega naj popotniškega izziva prvič obiskali Bolgarijo – deželo prijaznih ljudi in cen ter odlične hrane.

Njuno potovanje ni bilo tako zelo običajno, kot bi si morda mislili.

Na poti sta morali opraviti 3 izzive (med sedmimi izzivi ste bralci izbrali tri, ki so vas najbolj prepričali - med njimi pa ste največ glasov namenili izzivu, ki dekletom narekuje, da se od mimoidočih naučijo 3 besede in jih uspešno uporabijo, na drugo mesto ste z glasovanjem postavili izziv, da morajo dekleta poskusiti 3 tradicionalne jedi in ugotoviti glavo sestavino, s tretjim izzivom pa ste izglasovali, da morajo dekleta v tuji državi cel dan preživeti brez interneta)!

Ajda in Kaja sta vse tri izzive uspešno opravili in svoje vtise ter dogodivščine na poti sproti fotografirali (tako je nastale TALE zanimiv zapis) in snemali ter jih strnili v spodnjem videu.

VIDEO Kaje in Ajde z Mercatorjevega potovanja si oglejte TUKAJ:

Se še spomnite?

Tri izjemna in zabavna dekleta, Ajda, Kaja in Katja, so to poletje odpotovala v Sofijo in Podgorico.

Na poti so morala opraviti 3 izzive, ki ste jih minuli mesec izglasovali na naši spletni strani, vtise iz potovanja pa so strnila v posebnih videih.

Namen njihovega potovanja je bil, da na zabaven način predstavijo obe destinaciji, ki sta z letalom iz Slovenije oddaljeni dobro uro, in dajo vpogled v nekoliko bolj sproščeno obliko potovanja. Upamo, da so vas navdihnila in spodbudila, da na podoben način tudi sami obiščete eno izmed številnih evropskih mest.

Akcija je potekala v sodelovanju z Mercatorjem, ki v teh poletnih mesecih svojim kupcem ponuja prav posebno potovalno nagradno igro, v kateri bodo podelili kar 500 letalskih vozovnic. Vse o tej akciji si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Sicer pa ... z malo sreče lahko poletite tudi vi!

V vseh Mercatorjevih trgovinah namreč od 14. junija do 26. septembra poteka nagradna igra, ki vam lahko priskrbi dve brezplačni letalski vozovnici za eno od 22 potovalnih destinacij Adrie Airways. In možnosti za zmago je kar precej, saj bo nagrajenih in izžrebanih kar 250 parov!

Kaj morate storiti, da se potegujete za vozovnice?

Ob hkratnem nakupu za 10 EUR ali več in hkrati vsaj enega označenega izdelka Moje znamke prejmete na računu v Mercatorju izpisano kodo, ki jo z vsemi zahtevanimi podatki vpišete na kupon, ki ga prejmete in oddate pri blagajni.

Nagradna igra poteka od 14. junija do 26. septembra 2018 v vseh prodajalnah Mercator. Žrebanje bo potekalo v juliju, avgustu in oktobru. Več o nagradni igri in natečaju si preberite na njihovi spletni strani.

Najbolj brano