Veliki Elle horoskop za avgust

Vas zanima, kaj so vam zvezde in planeti namenili v dneh, ki prihajajo? Preberite aktualni horoskop za mesec avgust.

Lifestyle, 18. 8. 2016
Veliki Elle horoskop za avgust - Foto: Profimedia

Lev

24. jul.–23. avg.

Naslednji dnevi bodo za vas sproščujoči in mirni, kjerkoli že boste. Vodili vas bodi močni notranji občutki, počutili se boste varno. Lahko se umaknete na mirne počitnice in si dovolite, da sem ter tja tudi kdo drug poskrbi za vas. Nekdo vas opazuje in rad bi pristopil. Ozrite se naokoli in mu pomagajte pri navezovanju stika, ne bo vam žal. Svoje besedne spretnosti lahko dobro unovčite.

Devica

24. avg.–23. sep.

Počutite se kot ujetnica na veliki zabavi, kjer morate klepetati z vsemi, le s tistim ne, h kateremu vas noro vleče. Čas, da smuknete stran, kamor vas vodi srce, je pravi. Drzen podvig lahko splete močne romantične vezi. Srčne želje vas bodo povsem zaposlile, pozabili boste na ves svet, tudi na dolžnosti in denar. Sicer znate varčevati, vendar vas lahko preseneti nepričakovan izdatek; ne bodite jezni, saj se bo izguba vrnila.

Tehtnica

24. sep.–23. okt.

Že dolgo načrtujete večji korak, eno nerešeno vprašanje pa vas pred tem še zadržuje. Dobro prisluhnite okolici, morda dobite pravi odgovor povsem nepričakovano. Če boste še vedno navdušeni nad spremembo, stopite odločno na pot. A vedite, ko boste naredili prvi korak, poti nazaj ne bo. Morda vas nekje čaka nova ljubezen, lahko pa ponovno zagorijo stara čustva. Pazljivo z denarjem in telesnimi aktivnostmi.

Škorpijon

24. okt.–22. nov.

Bi se radi umirili, čutite, da ste preglasni in vas prav zato nihče več ne sliši? Res je, dobro bi bilo, da znižate frekvence svojega glasu in misli, tudi čustev. V miru boste začutili več življenjske energije, zajel vas bo notranji ogenj, ki vam bo pomagal uravnotežiti delo in počitek, strah in ljubezen. Lahko si odpočijete in naberete moči za jesen, ki bo prinesla nove poslovne odločitve.

Strelec

23. nov .–21. dec.

Če si boste dovolili pomisliti, da lahko zapustite situacijo, vam bo to morda pomagalo najti odgovor, kaj storiti, da ostanete. Strah vas lahko povsem ohromi. Ne pozabite, da so vaše odločitve močne, da si želite neodvisnosti, razširiti obzorja, pogledati preko. Na tej strani varnega zidu vam je že vse preveč znano. Čas je, da se premaknete in odstranite nered iz svojih misli. Skrbi za denar so odveč, mirnost vam bo vračala z zdravjem.

Kozorog

22. dec.–20. jan.

Kar se v tem trenutku zdi kot huda kriza, je v naslednjem trenutku lahko vaš izziv. Kozorog je spreten iskalec problemov, tudi kadar si vzame minuto za počitek. Kje je zdaj težava? Je res tako velika in pomembna? Je le kamenček v čevlju, odstranite ga, če vas moti, in pojdite dalje. Zdaj je popoln čas, da se potopite v mirne misli in lastne želje, vse strahove in dvome pa vržete v toplo morje. Uživajte!

Vodnar

21. jan.–18. feb.

Dobili boste vpogled v veliko večje poglavje svojega življenja, ki ima odgovore za daljšo prihodnost. Če načrtujete velike korake, pogumno naprej, vesolje vas podpira. Prvi uspehi vas bodo nagradili s spodbudo in pogumom, vaš trud se bo obrestoval. Ne belite si glave z nevoščljivci. Pomembno je, da mislite le na tisto, kar si želite, in ne na ovire ob poti. Lahko se veselite tudi poslovnih sprememb ob koncu poletja. 

Ribi

19. feb.–20. mar.

Pripravljeni ste na novo poglavje v svojem življenju, pravzaprav ste nekaj sramežljivih korakov že naredili v novo smer. Prav imate, staro pustite za seboj in se odprite temu trenutku. Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi, za hitrejše izpolnjevanje želenega pa opremite z radostjo. Zavedajte se, bolj močni ste, kot mislite, in bolj ljubljeni, kot si upate priznati. Zaslužite si najboljše. Čaka vas nova romanca!

Oven

21. mar.–20. apr.

Zelo ste prilagodljivi in pridni, bodite tudi previdni, saj se vam lahko zazdi, da vaša ladja pluje brez cilja. Pomislite kdaj nase; če ni nikogar, da bi vas pocrkljal, storite to sami. Res je že čas, da kdaj na prvo mesto postavite sebe. Denar vam v zadnjem času ni preveč naklonjen, ne prepustite se skrbem, kmalu se bodo stvari uravnovesile. Ljudje cenijo vašo delavnost in poštenost, cenite jo še sami!

Bik

21. apr.–21. maj

Udejanjite svojo domišljijo, naj jo doživijo vaši prijatelji, tako se bodo tudi vam lastne želje zazdele bolj žive in dosegljive. Resničnost bo sledila željam, če boste sami verjeli vanje. Lepa prihodnost je kot na dlani, če se boste le ločili od preteklosti. Če še vedno čakate življenjskega partnerja, je čas, da odprete srce, ga ozdravite okov preteklosti in se prepustite sedanjosti. Pripravite se na prijetno presenečenje vročega poletja.

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Vse se plača, to je vaša šola tega poletja. Ne pozabite svojih obljub, da vas ne bodo ujele z obrestmi. Pazite tudi na svojo denarnico, poletje jo lahko precej izprazni. Naj vas ne ujamejo občutki ujetosti, vzemite si čas zase in za igro, radost dela čudeže. V ljubezni vam zvezde svetujejo, da iskreno razmislite o čustvih do ljubljenega in se z njim iskreno pogovorite. Partnerstvo je tudi delo.

Rak

22. jun. –23. jul.

Oživljanje starega se vam lahko zdi dobra ideja, a razbitih stvari pogosto ni mogoče sestaviti nazaj. Ponovno lahko padete na začetek konca. Spremenili ste se, čaka vas le najboljše, ampak verjeti morate, da ste tega vredni. Zberite pretekle izkušnje, to vam bo dalo krila za prihodnost. Najslabše je že za vami, nova pozitivna doživetja, tudi v ljubezni, so na obzorju. Zaupajte življenju in se mu predajte.

Nova številka Elle je že v prodaji. Revijo lahko naročite tukaj

Naslovnica septembrske Elle

Preberite še: Vpliv planetov v četrtek: Luna v Vodnarju v kombinaciji s polno luno

Najbolj brano