To so filmi, ki si jih morate ogledati ta vikend

Pripravili smo izbor top filmov ta trenutek. Med drugim pa smo poskrbeli tudi, da se bo za vsakogar našlo nekaj. Pa poglejmo ... Spodaj so filmi, ki si jih morate ogledati ta vikend!

Lifestyle, 11. 6. 2016
Materinski dan (foto: Profimedia)

Materinski dan

Nadzor z neba
 (foto: Profimedia)

Nadzor z neba

Dheepan (foto: Profimedia)

Dheepan

Filmi, ki si jih morate ogledati ta vikend:

Materinski dan

Komedija, ZDA
Režija: Garry Marshall
Igrajo: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Britt Robertson ...

Tri generacije se v komediji, polni smeha in solz, združijo ob praznovanju materinskega dne. Sandy (Jennifer Aniston) je ločena mati dveh otrok, Miranda (Julia Roberts), uspešna pisateljica, je svojega otroka pred leti dala v posvojitev, Jesse (Kate Hudson) pa starši presenetijo z nenapovedanim obiskom.

Nadzor z neba

Vojna kriminalna drama, Velika Britanija
Režija: Gavin Hood
Igrajo: Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman ...

Poveljnica Katherine Powell (Helen Mirren) vodi tajno operacijo s ciljem zajetja teroristične skupine v Keniji. Tik pred napadom se na prizorišču znajde devetletna deklica. Moralne in politične dileme sodobnega vojskovanja z droni privedejo do spora mednarodnih razsežnosti.

Dheepan

Kriminalna drama, Francija
Režija: Jaques Audiard
Igrajo: Antonythasan Jesuthasan, Kalieaswari

Srinivasan, Claudine Vinasithamby ... Borec tamilskih tigrov, mlada ženska in osirotela deklica zaradi državljanske vojne pobegnejo s Šrilanke in se nastanijo v enem izmed zanemarjenih predmestij Francije. Čeprav se komajda poznajo, poskušajo skupaj ustvariti novo življenje.

Ana Abram

Preberite še: Iskrena izpoved naše novinarke o platonski aferi na delovnem mestu in MBFWLJ: Nadaljevanje slovenske modne zgodbe

Najbolj brano