To ne sme manjkati v vaši torbi, ko se odpravljate na delo

Kar nosite v torbi, veliko pove o vas samih. Organiziranost, vestnost in zanesljivost pa so vrednote, ki jih delodajalci najbolj cenijo. Da bo te vrednote sporočala tudi vsebina vaše torbice in vam jim obenem pomagala slediti, smo zapisali pet stvari, ki jih morate nujno imeti v svoji torbici, ko se odpravljate na delo.

Promocijsko sporočilo, 14. 3. 2022
To ne sme manjkati v vaši torbi, ko se odpravljate na delo - Foto: Profimedia

#1 Kuli in list papirja

Ni je osebe, ki je nekdo še ni prosil za kuli. Prav tako pa si tudi sami večkrat želimo kaj zapisati, pa pisala v torbici ne najdemo. Pisalo, list papirja ali manjši zvezek si shranite v žepek torbice, da bo zmeraj na dosegu rok, ko vas prešine nova ideja ali pa ko si želite zabeležiti nov termin za pomemben sestanek.

#2 Steklenička za vodo

Pri izbiri steklenice za vodo bodite še posebej pozorni, da je ta neprepustna, kompaktna in enostavna za prenašanje po torbi. Delovne torbe pogosto vsebujejo pomembne dokumente in elektronske naprave, ki morajo ostati brez kaplje vode. Z vodo pri roki ostajate hidrirani in pripravljeni tudi na bolj naporne delovne podvige.

#3 Kozmetična torbica za nujne primere

V manjši kozmetični torbici hranite korektor, najljubšo šminko in mini parfum, ki vas bo rešil takrat, ko delovnik traja dlje, kot bi si želeli, ali pa bi se pred pomembnim sestankom le radi osvežili. 

#4 Mobilni telefon, s katerim ste vedno dosegljivi

Zadnja točka je v zadnjih letih postala kar samoumevna, kajne? Malo manj samoumevne pa so neomejene količine porabe podatkov, ki jih ponuja vaš mobilni operater. Da boste vedno dosegljivi in pripravljeni na vsak videoklic, e-sporočilo ali branje zadnjih novic, izberite Telemach pakete VEČ.

NAGRADNA IGRA: V sodelovanju s Telemach podarjamo Apple iPhone 13 PRO 128GB in vse, kar morate storiti je rešiti enostaven kviz. Kliknite TUKAJ.

Mobilni paketi družine VEČ sodijo med največje Telemachove prodajne uspešnice in jih redno nadgrajujejo zaradi vedno večjih potreb uporabnikov. V skladu s strategijo zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje so nenehnih izboljšav deležni tako novi kot obstoječi uporabniki. Po tem, ko so leta 2019 v podjetju poskrbeli za pravo revolucijo in v paketu NAJVEČ ponudili neomejen prenos podatkov, so zdaj poskrbeli za še en mejnik, s katerim bodo navdušili svoje uporabnike. S 15. februarjem 2022 je po novem tudi v najbolj prodajanem paketu ŠE VEČ prenos podatkov neomejen.

V paketu ŠE VEČ je hitrost omejena na 350 Mbps, medtem ko nudijo paketi NAJVEČ pravo izkušnjo 5G s hitrostmi do 1 Gbps. V primerjavi s paketom ŠE VEČ vključuje paket NAJVEČ tudi glasbeno aplikacijo TIDAL in ugodnejše cene mobilnih naprav. V paketu VEČ se je količina prenosa povečala z obstoječih 5 GB na 10 GB. Ne glede na vse nadgradnje se cene mobilnih paketov ne spreminjajo.

Več na telemach.si.

Najbolj brano