Rodila šele pred 4 meseci, a že ima nazaj svojo staro postavo: Rihanna vsak dan za zajtrk je priljubljeno jed, to pa je njen načrt prehrane

30. 12. 2023
Deli
Kako je pevki uspelo tako hitro shujšati? To so njeni nasveti! (foto: Profimedia)
Profimedia

Prejšnja leta je govorila o tem, da ima načrt prehrane, ki se ga vedno drži.

Rihanna se je le nekaj mesecev po porodu drugega otroka dobesedno "prepolovila". Na dogodek v Los Angelesu je prišla oblečena v široke kavbojke, krzneno vijolično jakno in tanko majico. Vsi šokirani, kako je pevki uspelo tako hitro shujšati?! Prejšnja leta je govorila o tem, da ima načrt prehrane, ki se ga vedno drži in ta načrt izgleda takole:

Ne spreglejte: 

1. Veliko beljakovin

Rihannina osebna kuharica Debbie Solomon pravi, da pevka rada uživa živila, bogata z beljakovinami. "Katere koli beljakovine si lahko zamislite, Rihanna jih poje. Rada je tudi zelenjavo, sadje in testenine,« je povedala.

2. Veliko svežega sadja in zelenjave

Za zajtrk običajno poje jajca z ananasom in veliko limonade. Njeno kosilo in večerja sta običajno sestavljena iz rib, sveže zelenjave in krompirja.

3. Rihanna bo jedla, kar ji bo všeč, poleg tega pa bo tudi telovadila

Ničemur se ne odreka rada, a da bi lahko jedla, kar ji prija, bo Rihanna z veseljem telovadila. Vsak dan lahko pridno telovadim eno uro, samo da se ne odpovem hrani,« pravi pevka.

4. Intenzivna vadba

Rihanna izvaja kardio vadbo, ki vključuje močno kolesarjenje, tek, skakanje vrvi, izpadne korake in podobne vaje.

5. Dieta na osnovi jajc

Rihanna skoraj vsak dan za zajtrk poje kuhana jajca, ki so nizkokalorična in nasitna. Če jih ne poje za zajtrk, jih za kosilo kombinira z zelenjavo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj je za božični zajtrk jedla Kate Middleton? Pozabite na jajca in slanino, valižanska princesa prisega na nekaj povsem drugega

Priporočamo tudi: Kolikokrat na teden naj se tuširamo? Strokovnjaki imajo v mislih točne številke (in to je manj, kot si mislite)

Novo na Metroplay: "Materinstvo ti da novo dimenzijo organizacije, produktivnosti in empatije" | Sonja Šmuc