Tako boste v sebi ponovno odkrili 'divjo' žensko!

Že veste, kdo je divja ženska?

Tako boste v sebi ponovno odkrili 'divjo' žensko! - Foto: Profimedia

Našle smo knjgo, ki v prvo vrsto postavlja žensko moč. In vnemo. In strast. In jih slavi na najboljši način mogoče!

Prodorna in uspešna mlada avtorica Ingrid Divković s svojo novo knjigo daje zanos in pogum. Ženske prigovarja, naj ljubijo sebe, sprejemajo poraze in zmage, razdrejo kletko, uresničijo svoje želje, a obenem trepetajo od strasti, sanjajo, objemajo, pomagajo, ... odločno, divje in nežno.

Ampak, kdo je divja ženska?

Divja ženska posluša sogovornika in ne sega v besedo, divja ženska je srčna, a miroljubna. Divja ženska se ne trudi ugajati vsem, ne kritizira, ne spoštuje vseh pravil, ...

Tako je avtorica nove knjižne uspešnice Knjiga za divjo žensko zapisala na 146 straneh in jih opremila z mislimi, ki ne le vlivajo pogum, ampak tudi spominjajo na vse tisto, kar smo rade počele preden smo postale žene in mame in sodelavke. 

"Si bila prevarjana? Si kdaj ljubila? Bila neljubljena? Si kdaj zapustila? Bila zapuščena? Daj, povej mi ... Si se kdaj nasmejala do solz? Jokala od sreče? Si bila otročja in razigrana? Si idealizirala in sanjarila? Jemala in sproti izgubljala? Si kdaj ljubila, tako iskreno, nepreračunljivo? Si bila kdaj zaljubljena do ušes? Si bila kdaj med dvema ognjema, razpeta med srcem in glavo?"

Če si ... vsaj kaj od tega, si bila in ostala DIVJA ŽENSKA”

- Knjiga za divjo žensko

Več o knjigi si preberite TUKAJ.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "TA nočna rutina mi je pomagala premagati nespečnost!" (iskrena izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: Kako pogosto perete svoj jeans? Nasvet Victorie Beckham veleva ...

Najbolj brano