Kontaktne leče so osnovna športna oprema

Če ste olimpijski športnik na vrhuncu ali preprosto uživate v občasnem teku, vam lahko kontaktne leče zagotovijo oster vid in svobodno gibanje brez očal, ki so vam lahko v napoto. Pomembno je, da med športnimi aktivnostmi dobro vidite, da lahko dosežete najboljše rezultate, bodisi na tekmovanjih ali zgolj pri rekreaciji. Ne podcenjujte težav z vidom. Prava korekcija vida je bistvenega pomena, in za to so pomembni redni očesni pregledi.

Promocijsko sporočilo, 29. 6. 2011
Kontaktne leče so osnovna športna oprema

Pri športu mora biti vaše vidno polje široko in vizualno zaznavanje neprekinjeno,

npr. če sledite objektu, ki se premika, presojate njegov položaj na igrišču in usklajujete svoje gibe. Za to potrebujete oster vid s celotnim vidnim poljem.

Kontaktne leče, ki se zavržejo po enkratni uporabi, so lahko primerne za tiste, ki ponavadi nosijo očala, vendar ne želijo, da bi jih karkoli oviralo pri telesni aktivnosti.

Kontaktne leče za enkratno uporabo

imajo številne prednosti. Poleg tega, da so priročne in preproste za uporabo, je pri njih tveganje za okužbe najmanjše, saj vsak nov par vzamemo iz sterilne embalaže. Ni nevarnosti nabiranja snovi na njihovi površini, zato zagotavljajo jasnejši vid. So zelo priročna rešitev za korekcijo vida, saj ne potrebujejo nobene nege − preprosto jih vržete stran po enkratni uporabi.

Izbirate lahko med številnimi različnimi lečami za enkratno uporabo ACUVUE®. Posvetujte se z okulistom, katera leča je najprimernejša glede na vaše potrebe in način življenja.


Opazite razliko in zadenite enoletno zalogo
ACUVUE® kontaktnih leč.

Registrirajte se, opišite, kako kontaktne leče vplivajo na vaše življenje, in se potegujte za nagrado. Hkrati preverite posebno promocijo za nove uporabnike, saj dobite ob opravljenem očesnem pregledu brezplačne leče.
Praktičnost, svoboda in zdravo nošenje leč s kontaktnimi lečami ACUVUE®.


Najbolj brano