Kakšne izzive in darove prinaša luna ta teden? (napoved od 22.1. do 28.1.)

Začelo se bo z luno v ovnu, nadaljevalo v znamenju bika, nato pa še dvojčka. Že veste, kaj vam to prinaša?

Kakšne izzive in darove prinaša luna ta teden? (napoved od 22.1. do 28.1.) - Foto: Unsplash

Ponedeljek, 22. januar

Z luno, ki preide danes v ovna bo dan primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Oblekli se boste v rdečo barvo, ki bo še dodatno poudarila vašo samozavestno naravo. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. 

Torek, 23. januar

Luna v ovnu bo danes ustvarjala prijetno razpoloženje, preživljajte lepe, dragocene trenutke, razvajajte se in imejte se lepo. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati. Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati.

Sreda, 24. januar

Prvi krajec, ki se popoldne pomakne v znamenje bika prinaša dejaven čas. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Četrtek, 25. januar

Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo narastlo.

Petek, 26. januar

Dopoldne boste umirjeni, veliko boste razmišljali o prehrani, skovali boste zanimive gurmanske načrte za vikend, v katerih naj bodo prisotne predvsem beljakovine. Proti večeru luna pride v znamenje dvojčkov, tako da se boste prepustili njeni razposajeni energiji, najraje v udobni trenerki in toplem puloverju, seveda v dobri družbi.

Sobota, 27. januar

Luna v zračnih dvojčkih bo danes odpirala živahno področje komunikacije, vas vabila k nakupovanju in druženju, zato o osamljenosti ne bo niti sledu. Nege kože in las si boste sicer želeli, vendar zanjo ne boste našli pravega časa, saj vas bodo ves čas motili drugi, bolj prijetni dejavniki. Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli.Nedelja, 28. januar

Nedelja bo razposajena, vaše misli bodo razpršene, globina pa vas do večera, ko luna preide v znamenje raka ne bo najbolj zanimala. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom.

Preberite še: 6 drobnih znakov PREGORELOSTI, ki vas bodo presenetili!

Priporočamo tudi: TE 3 ajuverdske začimbe MORATE imeti v kuhinji!

Najbolj brano