Anne Hathaway razkrila skrivnost hujšanja, s katerim se vrnete v formo v samo 48 urah: Preprost in učinkovit način razstrupljanja, ki obljublja odlične rezultate

Anne je znana po tem, da svoje vloge jemlje resno. Se spomnite, ko si je zaradi vloge Fantine v Les Misérables postrigla vse lase in shujšala za dobrih 12 kilogramov? Ta proces je bil za mlado igralko precej intenziven, takrat pa se je Anne Hathaway med drugim tudi odločila za vegansko prehrano in sprejela svoj nov način razstrupljanja. Skrivnost razstrupljanja Anne Hathaway vam bo zagotovo všeč.

Anne Hathaway razkrila skrivnost hujšanja, s katerim se vrnete v formo v samo 48 urah: Preprost in učinkovit način razstrupljanja, ki obljublja odlične rezultate - Foto: Profimedia

Anne Hathaway morda ni več brhka dvajsteletnica, a njena lepota je še vedno osupljiva. Igralka je s svojo popolno oblikovano postavo in lasmi, za katere je bi mnogi ubijali, senzacija na vsakem nastopu. Če jo radi vidimo na rdečih preprogah ali na zaslonu, moramo priznati, da njeni lepotne nasvete vedno beremo in poslušamo z zašiljenimi ušesi. Sredi sezone dobre, praznične hrane pa vam predstavljamo njeno skrivnost hujšanja, s katero se lahko v 48 urah vrnete v formo. Preprost in učinkovit način razstrupljanja, ki obljublja odlične rezultate.

Ne spreglejte:

48-urno razstrupljanje Anne Hathaway

Ko vidite igralkino postavo, si ne morete kaj, da ne bi želeli poznati njene skrivnosti hujšanja. Po večernem uživanju sira ni nič boljšega od dobrega razstrupljanja, da bi dobili raven trebuh in se znebili napihnjenosti. Za vlogo Fantine v filmski priredbi muzikala Les Misérables je morala igralka precej shujšati in poseči po precej drastični dieti. "Trenutno se ukvarjam z noro težo ... Že šesti dan imam razstrupljevalno dieto ... Nič ni lepšega kot jesti humus in redkvice." Anne Hathaway se je takrat spoznala z veganskim načinom prehranjevanja in se spoprijateljila z idejo razstrupljanja, ki prinaša čudeže v samo 48 urah. V nasprotju z njeno dieto z redkvicami in humusom je razstrupljanje veliko bolj zabavno.

Čeprav je razstrupljanje strogo, temelji na zdravi in uravnoteženi prehrani. Na jedilniku sta na pari kuhana zelenjava in sadje. Izogibajte se živilom, bogatim z maščobami. Zakaj? Povzročajo utrujenost, težave s telesno težo in celo slabo razpoloženje. Ta razstrupljanje 48 nam omogoča, da se znebimo toksinov v telesu, si zagotovimo bolj svežo polt in izboljšamo svoje zdravstvene težave.

Se sprašujete, ali igralka sploh, kdaj uživa nezdravo hrano? Anne Hathaway priznava, da obožuje sladice in vedno poje čokoladne piškote, brownije, marmor, torto itd. Torej lahko tudi vi jeste te zgoraj omenjene jedi in si občasno privoščite uživanje hrane, ki jo radi jeste.

Če želite uporabiti skrivnost Anne Hathaway za hujšanje in se vrniti v formo v 48 urah, morate upoštevati nekaj pravil. Najpomembnejši med njimi je, da poiščete zdravniški nasvet. Ne začenjajte nobene diete brez nasveta zdravnika o tem, kaj je dobro za vaše zdravje. Pri tej vrsti razstrupljanja namreč obstaja večje tveganje za pomanjkanje energije, saj se telo hitreje utruja in izgublja energijo.

Povzeto po članku z GRAZIA FR

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Teh 5 rib, ki jih imate radi, je v resnici škodljivih za vaše zdravje in se jim morate za vsako ceno izogibati!

Priporočamo tudi: Astrologi so si enotni: To astrološko znamenje nosi naziv najboljšega in najbolj zvestega zakonskega partnerja

Najbolj brano