3 vrste poljubov za doseganje največjih spolnih senzacij

Nemški pisatelj Emil Ludwig je nekoč dejal, da je "odločitev za prvi poljub najpomembnejša v vsaki ljubezenski zgodbi". Že s prvim poljubom se osebi predamo. Spoznajte tipe erotičnih poljubov, ki bodo vajin seks obrnili na glavo.

3 vrste poljubov za doseganje največjih spolnih senzacij - Foto: Unsplash.com / Brooke Winters

1. Tantrični poljub

Indijska tisočletna tradicija priznava tantrično prakso za učenje, kako uporabljati seks za dosego spiritualne osvetlitve. Zapovedi tantre so v zahodnih kulturah pozdravljali za iskanje povečanja mesenih užitkov.

Tantrični poljub?

Za to vrsto poljubov je potrebna popolna usklajenost med čuti in emocijami. Tantrični poljub je kompleksnejši od preprostega stika ustnic. Partnerja morata biti sproščena, morata se pozorno spogledovati in počasi raziskovati ustnice drug drugega. Božanje teles naj bo intimno in nežno. Slednje bo notranjo željo po seksu še dodatno podkurilo. Vajino dihanje naj bo mehko, nadzorovano in usklajeno. Skozi okušanje raziskujta usta drug drugega. Igrajta se z jeziki.

Tovrstno poljubljanje bo pripomoglo k najvišjemu telesnemu užitku, saj bosta z izmenjavo energij uravnala telesne čakre.

2. Prikriti poljub

Pred ali po začetku spolnega odnosa, 'odprite' noge partnerja in ga pričnite nežno poljubljati po stegnih. Da povečate užitek, lahko pri tem uporabite tudi jezik. Moški, vi pa se s penisom nežno sprehodite po stegnih partnerke in s tem dvignite erotično senzacijo.

3. Skrivnostni poljub

Šepetajte v ljubimčeva ušesa vse, kar želite početi z njim. Združite svoje besede z majhnimi in nežnimi poljubi za ušesom in pustite, da sopenje vašega dragega prižge ogenj v vas.

Celoten članek si preberite na cosmopolitan.si

Fotografije:  Unsplash.com / Brooke Winters

Preberite še: Preverjeno: Ta 2 položaja vas bosta popeljala do eksplozivnega vrhunca!

Priporočamo tudi: S TEM nedolžnim trikom mu boste zmešale glavo!

Najbolj brano