Televizor, ki bo poskrbel za pristno navijaško izkušnjo

Neverjetno vzdušje s stadionov in drugih športnih prizorišč se bo sedaj lahko brez težav preselilo tudi v vašo dnevno sobo.

Promocijsko sporočilo, 21. 9. 2022
Televizor, ki bo poskrbel za pristno navijaško izkušnjo - Foto: promocijska fotografija

Čeprav ne boste čutili tresenja tribun, vam bosta slika in zvok novega televizorja Samsung OLED dala občutek, da ste del razpoložene množice navijačev na stadionu. Za popolno športno vzdušje pa seveda k ogledu ne pozabite povabiti še svojih prijateljev. 

Izjemno realistično doživetje 

S televizorji Samsung OLED bo doživetje tekme vsekakor še prijetnejše kot doslej. Samsungov unikatni OLED zagotavlja globoko črno, čisto belo in polne odtenke živih barv brez primere. Najnaprednejši samoosvetlitveni LED bo proskrbel za natančnejšo, čistejšo in svetlejšo sliko. Vsi prizori bodo tako izjemni in tudi v najtemnejših boste brez težav zaznali vsako podrobnost od prekrškov do mojstrskih potez igralcev.

Za izjemno sliko bo poskrbel Samsung OLED Nevralni Quantum procesor 4K, ki ustvari najboljšo izkušnjo gledanja. Zaznavno barvno kartiranje in ojačevalnik OLED osvetlitve zagotavljata osvetlitev, barvo, kontrast in detajle brez primerjave. Sijajna 4K tehnologija nadgradnje slike z umetno inteligenco, ki jo dopolnjuje 20 nevralnih omrežij.

Zvoke brez primere

Za popolno izkušnjo pri spremljanju je enako pomemben kot slika tudi zvok. Ste si kdaj ogledali kak dokumentarni film o tem, kako pomembni so vsi zvočni učinki in glasba? Zato, da bi lahko uživali v tem, kar so nam pripravili ustvarjalci, je nujno potrebno imeti ustrezno tehnologijo. Brez jasnih vzklikov navijačev s tribun, bi prav vsak športni dogodek izgubil svoj čar.

Novi Samsung zvočniki zgornjega kanala zagotavljajo Dolby Atmos izkušnjo naslednje stopnje, ki bo gledalca ponesla v samo dogajanje z večdimenzionalnim zvokom. Izjemni prostorski zvok pa bo navdušil tudi vse igralce iger. Object Tracking Sound tehnologija bo poskrbela, da se bo zvok resnično pomikal skupaj z dogajanjem na ekranu. Z namenskimi zvočniki, pri katerih se zvok sprošča navzgor, boste lahko doživeli izjemno realistični 3D zvok.

Prefinjena zunanjost

Lasersko tanka oblika izgleda nadvse elegantno. Minimalistični okvir in tanek, ploščat zadnji del se brezhibno zlijeta s katerimkoli notranjim prostorom, ne glede na velikost prostora. Televizor tako ne bo izstopal, ampak bo s svojo izjemo obliko obogatil prav vsak prostor. 

Za lažje upravljanje televizorja Samsung ponuja še nekaj pametnih funkcij. Novi Smart Hub družbe Samsung v središče postavlja izbiranje in spoznavanje vsebin, tako da manj časa porabite za iskanje. Aplikacija SmratThings pa intuitivno upravlja vaš dom z zaznavanjem, povezovanjem in upravljanjem vaših naprav. Vgrajeno vozlišče omogoča, da uživate v povezljivosti brez dodatnih naprav. Med gledanjem filma ali spremljanjem tekme lahko na primer preverite, kdo se nahaja pred vhodnimi vrati. 

Posebna ponudba

Ob nakupu televizorja Samsung OLED 163 cm vam Samsung v teh dneh podarja še Smart Monitor M7, v primeru nakupa televizorja Samsung OLED 138 cm pa kot darilo prejmete Smart Monitror M5. Posebna ponudba velja samo do 16. oktobra 2022. Za pridobitev darila je potrebna registracija. Več informacij o ponudbi najdete na spletni strani podjetja Samsung.

Najbolj brano