Tako doma ustvarite vzdušje kot v svoji najljubši kavarni (video)

Pokličite prijateljico in se dogovorite: »Jutri kava pri meni doma!« Pričakovala bo običajen klepet ob domači kavi, a tokrat jo lahko presenetite z vzdušjem, ki se z lahkoto kosa s tistim v vajini najljubši kavarni. 

Promocijsko sporočilo, 31. 5. 2021
Tako doma ustvarite vzdušje kot v svoji najljubši kavarni (video) - Foto: Envy Croatia, Tea Leban

Dolgo smo hrepenele po dobri kavi iz najljubše kavarne, ki nas prestavi v drug svet, sploh če ob njej teče prijeten klepet in se v ozadju vrti prijetna glasba. Marsikatera med nami pa se je v tem času že znašla po svoje in si je kar doma ustvarila atmosfero, ki jo je prestavila v čudoviti svet užitkov, brezskrbnosti, trenutkov zadovoljstva v dobri družbi.

Čas za kavo

V svojem domu imate gotovo kotiček, kjer se počutite še posebej dobro. In prav tam lahko ustvarite 'kavarniško atmosfero'. Kavni kotiček lahko oblikujete s pomočjo stare omarice, omarice z izvlečnim predalom, starinskega predalnika ali drugega pohištva z dušo. Dodajte svojo čudovito kolekcijo skodelic in kavnih žličk ter seveda svoj najljubši kavni avtomat.

Čas za kavo si popestrite še s prijetno glasbo, kakšno dobro knjigo ali pa – to je seveda najboljša izbira – najboljšo družbo.

Po Adrijaninem navdihu

Kavo obožuje tudi Adrijana Dimec, vplivnica, blogerka in žena slovenskega košarkarja in reprezentanta Žige Dimca. Z njo je Philips pripravil svež in eleganten videoposnetek, ki nas lahko navdihne pri ustvarjanju pravega vzdušja za pitje kave.

V posnetku se Adrijana prebudi in si predstavlja, da se sprehaja po svoji najljubši kavarni. Tam si kar sama postreže s svojo najljubšo kavo. Med čakanjem na kavo malo zadrema, a se prebudi doma. Medtem se je njena najljubša kavica že pripravila z aparatom Philips LatteGo.

To je kava, o kateri je Adrijana sanjala že nekaj časa in Philips ji je uresničil željo. Vsak dan lahko sebi in svojemu dragemu pripravi kavo po njunem okusu.

LatteGo ima 4 uporabniške profile in profil za goste, Adrijana si za svojega izbrala roza profil, modrega pa ima njen Žiga. 

Vse njegove prednosti:

• Serija Philips 5400 z mlečnim sistemom LatteGo pripravi do 12 aromatičnih kavnih specialitet iz svežih kavnih zrn in mleka. Nič več kapsul, nič več težav, kam z ostanki kave, ki ostanejo na dnu džezve. 

• LatteGo spada med mlečne sisteme, ki jih je najlažje očistiti, saj ima le dva dela in nima cevi – lahko ga speremo pod tekočo vodo ali operemo v pomivalnem stroju.

• Vgrajen vodni filter AquaClean je treba zamenjati na približno 625 skodelic, vodni kamen pa odstraniti na vsakih 5.000 skodelic.

• LatteGo ima 100 % keramični mlinček, ki ne bo spreminjal okusa vaše kave. Zrna bodo zmleta, kot vam najbolj ustreza, saj je tudi to nekaj, kar lahko na aparatu prilagajate.

Užitki za vas in vaše ljube

Z LatteGo uživajte v žametnih in kremastih kavnih specialitetah, kot sta mleko s kavo in kapučino. Vse, kar morate storiti, je pritisniti na gumb. Odličen je za penjenje različnih vrst mleka (kravjega ali ovsenega), kar pomeni, da bodo lahko na svoj račun prišli tudi najmlajši, ki jim z enim gumbom pripravite bejbičino. 

Še več o LatteGo si preberite TU

FOTOGRAFIJE TEA LEBAN IN ENVY CROATIA

Advertisement

Najbolj brano