Story Akademija je ponovno navdušila udeleženke

V soboto je uredništvo Storyja ponovno gostilo lepotne in modne delavnice, ki so že napovedale nove trende pomladno-poletne sezone.

Lifestyle, 24. 4. 2015
Story Akademija je ponovno navdušila udeleženke - Foto: Goran Antley

Obiskovalke smo kot vedno pričakali s slastnim zajtrkom, ki mu je sledila prva serija delavnic. Tokrat so se lahko udeležile delavnic izbire očal, delavnic ličenja in delavnic novega sistema lakiranja nohtov.

1. Delavnice izbire očal podjetja Safilo

Kot nam je povedala vodja delavnic, Jožica Polajnko, so obiskovalke izvedele vse o novih pomladno-poletnih trendih v svetu očal. Čeprav je pri izbiri očal treba upoštevati tako obliko obraza kot barvo polti in las, pa so nam obiskovalke zagotovile, da je še vedno veliko bolje upoštevati svoje občutke, medtem ko nosimo očala. Po delavnicah jih je čakalo tudi ljubko darilo, ogrlica in darilni bon.

2. Delavnice ličenja Guerlain

Na delavnicah ličenja so obiskovalke s pomočjo Guerlainovih strokovnjakov spoznale nove izdelke za prihajajočo sezono, prav tako pa so lahko novosti poskusile tudi same. Kot nam je povedala Guerlainova trenerka, Petra Rebolj, so obiskovalke poleg novih senčk, meteoritkov, maskare in podlage odkrile tudi nov svet izdelkov, ki koži vnašajo dodatni sijaj in svežino.

3. Delavnice Striplac Alessandro in Luxlashes

Podjetje BIS je predstavilo svoje najnovejše trende na področju manikire in podaljševanja trepalnic. Obiskovalke so se nedvomno izredno veselile nagrade, ki jo je podjetje podelilo trem obiskovalkam - razvajali so jih s profesionalnim postopkom podaljševanja trepalnic. Poleg tega pa so si obiskovalke v parih ali same izdelale nohte po polpermanentni tehniki, katere prednost je tudi preprosto odstranjevanje laka.

Najbolj brano