Sugarpova - bonboni sladkosnede Marie Sharapove

Mednarodna teniška senzacija Maria Sharapova zdaj tudi v Sloveniji predstavlja igrivo linijo premium bonbonov in žvečilnih gumijev »SUGARPOVA«.

Promocijsko sporočilo, 5. 12. 2013
Sugarpova - bonboni sladkosnede Marie Sharapove - Foto: Promocijsko gradivo

Maria Sharapova je v prvi vrsti teniška superzvezdnica, vendar je tudi izjemno uspešna poslovna ženska, ki razvija svojo prisotnost v mednarodnih poslovnih krogih.  Mariin poslovni imperij se širi s polno paro.

Ustvarila je lastno znamko vrhunskih, a cenovno dosegljivih bombonov in žvečilnih gumijev v svojem značilnem slogu. Svetlolasa lepotica, ki je že od nekdaj ljubiteljica bonbonov in je tudi sicer zelo sladkosneda, je prispevala dodano vrednost v kategoriji bonbonov in žvečilnih gumijev z nepričakovanimi in zabavnimi okusi in oblikami – s pripadajočimi  igrivimi imeni. Skupaj z dovršeno embalažo tako ponuja popolno zunanjost kot tudi vsebino, ravno tako kot ustanoviteljica, Maria Sharapova.

Sugarpova so premium bonboni in žvečilni gumiji, ki ponazarjajo veselo, moderno in sladko plat teniške super zvezdnice Marie Sharapove. Kolekcija vsebuje različne vrste bonbonov in žvečilnih gumijev. Vsakega izmed okusov ponazarja posebna oblika bonbonov in žvečilnih gumijev z imeni, ki izražajo večplastno igrivo plat ustvarjalke: chic, flirty, silly, splashy, cheeky, sassy, spooky, smitten, quirky in sporty.

»Ustvarjanje Sugarpove je bila prava zabava ob delu,« je pripomnila Sharapova. »Moja teniška kariera in poslovne obveznosti me vodijo po celem svetu, priznam pa tudi, da sem sladkosnedka, ki ve, kaj hoče. Ko želenega priboljška nikjer nisem našla, sem se odločila, da sama ustvarim bonbon.«

Maria Sharapova je kot vodilna tekmovalka svetovne teniške karavane leta 2012 osvojila turnir French Open in postala ena izmed zgolj petih igralk, ki so v zgodovini tenisa osvojile vse štiri turnirje za Grand Slam. Je obraz številnih blagovnih znamk, med katerimi so TAG Heuer, Porsche, Nike, Evian, Head in Samsung. Maria je "velikanka" tudi na družbenih omrežjih - ima več kot 11,1 milijona oboževalcev na Facebooku.

Spremljajte uradno Facebook stran Sugarpova Slovenija.

Najbolj brano