Preverite, kateri znani Slovenci prisegajo na Nespresso kavo

Slovenski ljubitelji kave lahko priljubljeno, globalno priznano znamko kave sedaj poiščejo tudi v domačem okolju. Nespresso, poznan po svoji kakovosti in pristnem doživetju za vse kavne navdušence, je uradno predstavil svojo spletno prodajalno, kmalu pa sledi še otvoritev prve Nespresso trgovine v Ljubljani.

Lifestyle, 30. 10. 2018
Preverite, kateri znani Slovenci prisegajo na Nespresso kavo - Foto: Promocijsko gradivo

Blagovna znamka je trenutno prisotna v 76 državah z več kot 700 butiki po vsem svetu, kjer ponuja več kot 30 različnih mešanic kave.

Ajda Sitar, Gašper Tratnik in Nina Štefe že raziskujejo svoj Nespresso kavni stil

Znani slovenski ljubitelji kave kot so modna blogerka Ajda Sitar, maneken Gašper Tratnik in Nina Štefe, ki jim čas za kavo predstavlja najbolj dragocene minute njihovega dneva, že preizkušajo svoje najljubše okuse kave Nespresso. Njihove končne izbire bodo predstavili na Nespresso otvoritvi v novembru.

Nespresso z zagotavljanjem svoje premium kave stremi k edinstvenosti in odličnosti v vsaki posamezni skodelici. Kombinacija pravega Nespresso kavnega aparata in Nespresso aluminijeve kapsule omogoča zagotavljanje vrhunske kakovosti v vsakem trenutku.

Širitev znamke Nespresso v Slovenijo bo tako prinesla številne priložnosti in ljubiteljem kave omogočila povsem nov način pitja kave.

Nespressa zgodba se je začela s preprosto idejo, to je, da bi vsakemu posamezniku ponudila popolno skodelico espresso kave. Vse od svojega začetka 1986, je Nespresso nenehno preoblikoval in korenito spremenil način pitja kave.

Z najvišjo kakovostjo kave in edinstveno izkušnjo jim je uspelo povsem preoblikovati kulturo pitja kave. Viri kave Nespresso so skrbno izbrana zrna najboljše zelene kave iz najboljših območjih kavovca na svetu.

Obiščite spletno stran: www.nespresso.si

Fotografije: Promocijsko gradivo

Najbolj brano