"Zvečer, ko je šla pod prho in se sprostila, jo je curek tuša sam od sebe pobožal tam spodaj in ..."

Prijateljica je ob jutranji kavi podoživela prelepe občutke prejšnjega večera. Njen doživljaj pa je bil – vroč, srce razbijajoč, moker, slasten in strasten.

"Zvečer, ko je šla pod prho in se sprostila, jo je curek tuša sam od sebe pobožal tam spodaj in ..." - Foto: profimedia

Zvečer, ko je šla pod prho in se sprostila po napornem dnevu, jo je curek tuša sam od sebe malce pobožal tam spodaj. Telo se je takoj odzvalo in hotelo še. Curek vode je postal močnejši, temperatura se je začela spreminjati – nekaj časa hladna, nato vroča, pa topla . . Najprej so jo vzburjale kapljice na njenem ščegetljivem ščegetavčku, potem je tuš usmerila nižje; kapljice so se igrale s sramnimi ustnicami, gledala je, kako se odzivajo na curek, ki se je ves čas posvečal tudi njenemu grahku, ki je bil takrat že večji od fižola z Galapagosa, curek so hotele začutiti tudi stene nožnice.

Ni se več obdržala na nogah, pokleknila je in se začela božati po namiljenih prsih, trebuhu, stegnih, vodni curek pa je še vedno usmerjala v največje točke užitka. Ko je šlo čez rob, si ni mogla pomagati, zakričala je in s tem nevede priklicala moža, ki je prestrašen prihitel pogledat, kaj se ji je zgodilo. Ko jo je zagledal vso mehko, mokro in slastno, njene oči pa so še vedno izžarevale močno strast, si je le s težavo slekel odvečna oblačila in jo odnesel v spalnico. Ljubila sta se noro, kot že dolgo ne. Najprej posvečanje sami sebi, popolni egoizem, užitek v svojem telesu in njegovo občudovanje, potem pa še on – dajanje ljubezni, strasti, predajanje ljubemu moškemu. Ne, tega še ne more niti noče izbrisati iz spomina samo zato, ker je prišla zdaj v službo.

Poslušalke zgodbe smo ostale brez besed, kava se je že ohladila, nasmehnile smo se in občudovale Katjo, da lahko govori o tako intimnih stvareh navsezgodaj zjutraj, brez nekakšnih uvodnih pogovorov na to temo. In ja, na žalost smo kaj hitro prešle na banalnosti o službi, čeprav malce zavistne, da o užitkih s samimi seboj ne moremo govoriti tako podrobno kot o tem, kaj je prejšnji dan počel naš otrok, sploh pa ne brez spodbujevalcev, kot so alkohol, cigarete ali primerno ‘žmohtno’ ozračje. Škoda! Že za dobro jutro bi si vse skupaj lahko delile vroče skrivnosti izpod lastnih odej, čas v službi bi hitreje minil, doma pa bi se napetost prav gotovo nadaljevala v čuten seks – z njim ali brez njega.

Spomnim se, da me je Majda, prijateljica, pred leti vsa zaskrbljena poklicala, ali se lahko čim prej dobiva – nekaj nujnega! Takoj po službi sem prihitela v slaščičarno, kjer mi je povedala nekaj res groznega in strah po razpadu zveze vzbujajočega: dobila ga je med masturbiranjem pred računalnikom. Ali mu ni dovolj, se je spraševala, zakaj to počne, saj seksata najmanj trikrat na teden, kaj naj naredi? Je odvisen od seksa? Komaj sem jo potolažila in ji povedala, da to počne tudi moj. In tudi moj bivši. In da se s sabo rada poigram tudi sama. Čeprav se v seksu odlično ujameva in nama nič ne manjka. Ker je pač fino. Ker dela druga vrsta domišljije. Ker je vse čisto drugače. In vse – enkratno, neponovljivo, seksi!

Toda Majda je bila še vedno vsa iz sebe, ni mogla verjeti, da to počnejo odrasli ljudje z urejenim spolnim življenjem. In da je to lahko celo popestritev partnerske spolnosti. Takrat sem se vprašala, v kakšnem svetu živim. Po eni strani vem o vsaki prijateljici in večini najboljših sodelavk, kaj počnejo v postelji s svojimi partnerji, koliko časa to traja in kako pogosto se ljubita. Samozadovoljevanje pa je očitno za večino preveč intimna izkušnja, da bi o njej kaj dosti govorili. In seveda – močno obremenjena z besedo greh.

Vsa ta fama naj bi se začela leta 1758, ko je švicarski fizik Tissot sklenil, da je masturbacija vzrok duševnih bolezni in jo je treba iztrebiti kot kugo. Ne boste verjeli, zakaj naj bi nastale nekatere jedi, ki naj bi izničile slo po spolnosti in s tem seveda težnjo po masturbaciji: dr. Sylvester Graham je menil, da slaba hrana manjša željo po spolnosti in je izumil graham kreker! Dr. John Harvey Kellogg je malce povečal zbirko antispodbujevalcev in na trg leta 1884 poslal cornflakes. Predlagam, da že danes vržete obe živili v koš (celo njuna avtorja sta menila, da sta slabi) in dan začnete s sočnimi melonami, dišečimi pomarančami, kosmatimi kiviji in čvrstimi bananami . . In si priskrbite sočne vitamine, minerale in nekaj sladkih kalorij ter spodbudite svojo domišljijo za ves dan.

In če vas pot do službe pelje mimo trgovine s seksualnimi pripomočki, vstopite in si privoščite kaj samo zase . . Prepričana sem, da boste težko dočakale konec delovnika. Manca je navdušena nad črnim velikanom, ki so ji ga kupile prijateljice za rojstni dan, z njim se je tako seksi poigrati. Tudi Vanja se rada igra z dildom, ki ji ga je kupil mož, ker je veliko zdoma. S pravim se ne da primerjati, a pravi, da takrat, ko jo ‘prime’, ni boljšega nadomestila. Predvsem če ga tako namaže z lubrikantom, da kar teče z njega. Velikokrat ga uporabi tudi, ko se z možem pogovarjata po telefonu . .

Telefonski seks, pravi, je poseben občutek. Tako vznemirljiv . . Japonske kroglice? Zadnjič sem izvedela, da se noro obnesejo na avtobusu mestnega prometa, še bolje pa na žičnici. Če pomislim le, kako tresljaji na žičnici spodbudijo domišljijo . . s kroglicami? Kako bi sploh vzdržala do konca smučanja? ! In še je igračk v seks šopih! Na primer plastični prstani z izboklinami . .

Čeprav večina žensk še vedno prisega na svoje gibke prste in bujno domišljijo – zgodbe, ki jih nikdar ne bo nihče izvedel, ki se pletejo po njeni glavi, ko se igra sama s seboj. A tudi takrat pride marsikaj prav. Tadeja obožuje morje, ko je lahko zgoraj in spodaj brez. Ko jo ob nastavljanju sončnim žarkom boža veter in se poigra z dlačicami njene muce. Takrat bi se vedno najraje poigrala sama, če ne bi bilo nikogar v bližini. A nekega dne si ni mogla pomagati. Sonce, veter in erotični roman so povzročili poplavo tam spodaj in iznajdljiva punca si je pomagala kar s kamnom pod seboj. In pravi, da je trajalo in trajalo . . Dokler se niso preveč približali vsiljivi kopalci.

Nekaj dejstev o samozadovoljevanju:

 • sprošča
 • pomiri
 • buri domišljijo
 • seznanja nas z občutki lastnega telesa
 • povzroči, da smo za nekaj časa sami sebi popolnoma dovolj (takrat nam res ne manjka nič in nihče)
 • je najvarnejši seks – ne zanosimo in ne dobimo spolnih bolezni (treba pa je vendarle premisliti, s kakšnimi predmeti si bomo pomagale v navalu strasti, in seveda paziti na higieno)
 • nekatere ženske lahko le na tak način doživijo orgazem
 • moški obožujejo pogled na partnerico, ki se vzburja sama
 • s samozadovoljevanjem (vedno znova) spoznavamo svoje telo
 • s samozadovoljevanjem potrebuje ženska tri minute do orgazma, z moškim pa najmanj pet
 • z njim lahko močno popestrimo spolno življenje, predvsem če včasih vključimo tudi partnerja

Laura Milej

Najbolj brano