»Zlato dekle« Jennifer Lawrence

Modni opazovalci so že lani na svojem "radarju" zaznali novo dekle: Jennifer Lawrence. Zdaj jo spet videvamo povsod, saj igra v mladinski akcijski znanstveno-fantastični drami Igre lakote, posneti po knjižni uspešnici Suzanne Collins.

Jennifer je za premiero Iger lakote v LA-ju izbrala zlato obleko Prabala Gurunga. Foto: Profimedia

21-letna Jennifer, ki se je rodila v Kentuckyju in tam tudi odraščala (naj dodamo, da od tam prihaja tudi njen izkušenejši kolega George Clooney), se je že v zgodnjih najstniških letih odpravila v New York, da bi uresničila svoje sanje o igralski karieri.

Pri 19 nominacija za oskarja

Preboj je doživela leta 2010 z glavno vlogo v neodvisnem filmu Na sledi očetu, ki ji je pri komaj 19 letih prinesel nominacijo za oskarja za glavno žensko vlogo.

Njen fant je 22-letni britanski igralec Nicholas Hoult, s katerim sta se spoznala na snemanju X-Men: Prvi razred. Morda se ga spomnite iz filma Vse o fantu, v katerem je kot leta 2002 nastopal ob Hughu Grantu.

Dvakrat zlata

Na losangeleški (in hkrati svetovni) premieri Iger lakote se je Jennifer po rdeči preprogi sprehodila v zlati obleki Prabala Gurunga, zlato pa je izbrala tudi za premiero v Londonu, in sicer kreacijo s podpisom Ralpha Laurena.

Najbolj brano