To je vadba in jedilnik, ki se ju Severina drži že leta: Zahvaljujoč njima ima linijo kot pri dvajsetih

23. 11. 2023
"Nikomur ne pristoji tako dobro": Stajling, zaradi katerega je Severina požela številne komplimente (foto: IG)
IG

Lepa Splitčanka ima telo, ki ji ga zavidajo precej mlajše kolegice.

Ena izmed izredno priljubljenih pevk, Severina Vučković, že leta vzdržuje isto idealno težo, zahvaljujoč rutini, ki se je drži že dolgo. Tudi Severina se zaveda pomena zdrave prehrane, ki ji pomaga ohranjati energijo in odličen videz, zato ima še vedno enako linijo kot pri dvajsetih.

Ne spreglejte:

Pevka se trudi, da v njeni prehrani prevladujejo sveže sadje in zelenjava, polnozrnati izdelki ter beljakovine, kot so ribe in piščanec. Pazi na sladkor in hitro hrano, raje pa ima manj maščobne in kalorične obroke. Poudarja tudi pomen hidracije in pitja zadostne količine vode čez dan.

Visoka je 170 cm in poskuša obdržati težo okoli 55 kilogramov in, verjeli ali ne, to ji uspeva že desetletja! Severina nosi številko oblačil 36, njene mere pa so 95-61-95. 

"Že zdavnaj sem se odločila, da svojega telesa ne bom nasičila s toksini. Nekako se mi zdi, da sem na dobri poti, da jih popolnoma izločim iz prehrane. Zelo rada pa jem in lahko pojem veliko", je iskrena pevka.

Te 3 stvari Severina izvaja že leta in jih nikoli ne spremeni:

  • Ima 5 obrokov na dan
  • Telovadi 6-krat na teden, ko lahko
  • Vsak dan hodi po pol ure

Kaj Severina zaužije čez dan?

Tri jajca za zajtrk, ribji file za kosilo in sadje za večerjo. Njena najljubša jed je suši, ob neki priložnosti pa je odkrila razvado, ki se je redno drži že leta. Ko se zbudi, vedno popije smoothie iz sezonskega sadja in zelenjave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ta napitek ji daje veliko moči, pa tudi lakote ne čuti. Napitek je sestavljen iz:

  • Korenje,
  • pesa,
  • maline,
  • jagode,
  • borovnice,
  • robide, včasih pomešane z mandljevim mlekom. 

Včasih dodam malo banane za gostoto, lahko pa je dobra tudi brez banane - je ob neki priložnosti razkrila.

Severina se trudi redno trenirati, zadnja leta pa se ukvarja z jogo. Pevka ima že leta svojega fitnes trenerja, ki se trudi priporočati vaje, učinkovite za ohranjanje napetih nog in zadnjice.

Tukaj so vaje, ki jih izvaja:

Vsak dan Severina izvede serijo počepov, nato izpadnih korakov in vojaških počepov. Gre za vaje, pri katerih se izmenjujejo počepi, sklece in poskoki, rezultati pa so vidni zelo hitro. Vendar pa sta tako kot večina ljudi njena "šibka točka" sladkarije in vino, včasih pa si privošči tudi svoje najljubše dobrote.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Te dele telesa pogosto vsi pozabljamo očistiti: Dermatologinja opozarja, da so leglo bakterij, ki potrebujejo posebno čiščenje

Priporočamo tudi: Od prvega dne novega leta: 5 znamenj horoskopa v letu 2024 čakajo drastične spremembe v ljubezni in zakonu