Skozi solze izrekla samo en stavek: Zadnje besede Meghan Markle na dan, ko je zapustila kraljevo družino

Novinar, ki mu je Meghan Markle padla v objem na dan, ko je končala svoje kraljeve dolžnosti, pravi, da je bila uničena in je izrekla en kratek stavek.

Skozi solze izrekla samo en stavek: Zadnje besede Meghan Markle na dan, ko je zapustila kraljevo družino - Foto: Profimedia

Oboževalci britanske kraljeve družine so bili osupli, ko je bilo januarja 2020 objavljeno, da se princ Harry in Meghan Markle, vojvoda in vojvodinja Susseška, umikata iz kraljeve družine.

Nato sta sporočila, da ne bosta več na položajih starejših, zaposlenih članov družine in da bosta živela samostojno, zadnje kraljeve dolžnosti pa sta končala marca istega leta in se nato preselila v Kanado in nato v Kalifornijo.

Od takrat smo slišali številne izpovedi princa Harryja in njegove žene, izvedeli več, kot smo mislili, da bo razkrito o življenju na britanskem dvoru, zdaj pa so na dan prišle domnevno zadnje besede Meghan Markle, ko je izstopila iz kraljeve družine.

Omid Scobi, soavtor knjige "V iskanju svobode: Harry in Meghan", ki naj bi si bil blizu vojvodinje, je v novem članku za ameriški Harper's Bazaar opisal Meghanin zadnji pogovor z moževo družino.

"Ne bi smelo biti tako," naj bi Megan skozi solze zašepetala temu novinarju, s katerim sta bila na dogodku, ki ga organizira Združenje znanstvenikov Commonwealtha.

Scobie piše, da jo je nato objel, in pravi, da se je vdala svojim občutkom.

"Solze, ki jih je vojvodinja pogumno zadrževala, so lahko prosto tekle med znanimi obrazi," je zapisal in dodal, da si Meghan želi, da gredo stvari v drugo smer.

"Vojvodinja susseška se je čustveno poslovila od svojih zelo ljubljenih pomočnikov, njen let "domov" v Kanado pa je potekal nekaj ur kasneje. Megan se bo vrnila v Kanado z zadnjim komercialnim letom dneva, saj je želela pristati na otoku Vancouver, preden se njen sin Archie zbudi," piše v besedilu.

Trdi tudi, da "je malo reči, da sta bila Harry in Meghan strta," in pravi, da odločitev, ki jo par čuti še danes, ni bila nujna, vendar glede na pomanjkanje podpore ni bila presenetljiva.

Harry in nekdanja igralka sta od takrat trdila, da sta kraljevo družino zapustila zaradi potrebe po ohranjanju zasebnosti in pomanjkanja podpore, marca 2021 pa sta v intervjuju z Oprah Winfrey podala številne šokantne trditve.

Med njimi so, da je Meghan razmišljala o samomoru, da je družinskega člana skrbelo, kako temna bo koža njunega sina, medtem ko je bila vojvodinja noseča, in da je Kate Middleton, žena princa Williama, spravila Meghan v jok na generalni vaji za družice pred njeno poroko leta 2018.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 3 napake žensk pri nakupu plašča: Nasveti Giorgia Armanija za eleganten in klasičen videz vsako jesen in zimo

Priporočamo tudi: Najboljši kostim doslej: Videz Kate Middleton, v katerem so največji adut barva obleke in uhani, s katerimi se je poklonila princesi Diani

Najbolj brano