Po službi: Nataša Pinoza

Nekdanja Miss Universe in zdajšnja ambasadorka luksuznega nakita Frey Wille o svojih strasteh ...

Po službi: Nataša Pinoza - Foto: osebni arhiv, promocijsko gradivo, shutterstock

Potovanja

Največkrat me pot zanese v Italijo, nazadnje sem bila v Milanu, kjer sem si ogledala zadnje modne smernice. V prihodnosti si želim obiskati New York, velik vtis pa je name naredila tudi Škotska – upam, da me pot še kdaj popelje v te čudovite kraje.

Modni dodatki

V večjih mestih si vedno ogledam tudi najbolj 'modne' ulice, kjer pogosto uzrem prodajalno Frey Wille. Kot ponosna ambasadorka se seveda vedno fotografiram ob izložbi in pregledam njihovo kolekcijo. Kamorkoli grem, vedno si nadenem nakit Frey Wille ter celotnemu videzu dodam še rutko, ki poživi moj stil. Všeč sta mi raznobarvnost in eleganca tega nakita, ki se odražata tudi v moji osebnosti.

Drobni užitki

Največji užitek mi pomenijo sobotni dopoldnevi v Trstu. Ob šopingu in pregledu modne ponudbe se prileže dopoldansko kofetkanje na glavnem trgu ali izjemno priljubljena italijanska oranžna pijača.

Hrana

1

Tortice me prepričajo samo v nekaterih slaščičarnah, ki jih obiskujem v Ljubljani, na Bledu in morda še kje. Seveda najbolje kuha moja mama, zato tudi najraje zaidem v njeno kuhinjo.

Muzeji in galerije

2

Vsakič ko se znajdem v kakšnem večjem mestu, si z veseljem ogledam tamkajšnje muzeje. Nazadnje sem si v Parizu ogledala original Mona Lize ter preostale umetnine vsemogočnega Louvra. Z velikim navdušenjem sem obiskala tudi Chanelovo trgovino in v mislih za nekaj minut odjadrala v čase, ko je v tej hiši ustvarjala Coco Chanel.

Gibanje

3

Ko je lepo vreme, največ časa posvetim golfu, ki me sprošča in popelje v popolnoma nove dimenzije razmišljanja in dobrega počutja. Preizkusim skorajda vse, nekaj kupim tudi za domov.

Razvajanje

4

Moji preizkušeni formuli za lepši videz sta frizerski salon Gath v Žalcu in lepotni salon Kozmetike Afrodita v Rogaški Slatini. Najljubša sta mi kozmetična tretmaja AHA peeling in refleksna masaža stopal, doma pa večinoma uporabljam kreme iz Afroditine zlate linije ter Hyaluron.

Za dušo

V tujini najraje kupujem blagovne znamke, ki jih v Sloveniji ni (sem sodijo parfumi, ličila, kava in čokolada). Najbolj me navdušujejo novosti v kozmetiki in slaščice tamkajšnjih slaščičarn. Preizkusim skorajda vse, nekaj kupim tudi za domov.

Pripravila: Nina Pretnar

Najbolj brano