10 stvari, ki jih morate narediti, da bi bili kot Julia Roitfeld

Julia Restoin Roitfeld je hčerka modne gurujke Carine Roitfeld, kar je zanjo olajševalna okoliščina usode, drugače pa svoje ime uspešno gradi sama: ni le model, grafična oblikovalka, igralka, urednica spletnega portala, temveč tudi 'it' francosko dekle in nova muza modnega sveta. Sledite desetim korakom, ki so potrebni, da dosežete njen status.

10 stvari, ki jih morate narediti, da bi bili kot Julia Roitfeld - Foto: profimedia

Najdite osebni stil

Njen stil oblačenja je precej ženstven in od tega ne odstopa. Namesto da bi slepo sledila modi, se raje odloča za klasične in večne kose. Naučite se, katera stilska smer vam najbolje ustreza.

Sprejmite spremembe

Čeprav je še pred kratkim v svoji torbi nosila iPhone in torbico z ličili, so v njej, odkar je maja 2012 rodila hčerko Romy, tudi plenice, vlažni robčki ... »Življenje se povsem spremeni, ko dobiš otroka!« Z nasmehom sprejmite vse, kar vam prinese življenje.

Priljubljena barva

»Ko se odpravim od doma, se vedno oblečem zelo preprosto. Večinoma nosim črne puloverje v kombinaciji z oprijetimi črnimi hlačami ali črnim krilom.« Omara v enobarvnem slogu vam bo olajšala oblačenje zjutraj.

Mama najbolje ve

Vsekakor ne bi prispela tako daleč, če ne bi ob sebi imela močne matere. »Najboljše modne nasvete sem dobila od mame. Govorila je, da je dobro, če sem vedno originalna.« Ne zavrzite nasvete mam, saj vam vedno želijo le najboljše.

Kariera

Potem ko je delala kot model za velike modne hiše, je napredovala in zdaj dela za iste blagovne znamke kot kreativna direktorica. Vedno razmišljajte o naslednjem koraku in izkoristite vse svoje sposobnosti, da napredujete.

Spletno nakupovanje

Julia največkrat kupuje po spletu. Obožuje Net-A-Porter, kjer lahko najdete že dobro zamišljene stajlinge. Poskusite kupovati z dvema klikoma.

Modna zvestoba

»Če bi moja garderobna omara začela goreti, bi najprej poskušala rešiti Chanelove kose.« Poiščite blagovno znamko, katerih kroji vam popolnoma ustrezajo.

Prava gospodinja

Ob vseh obveznostih uspe Julia pripravljati še okusne specialitete. Zanjo so tržnice najboljši način, da se spozna z lokalno kulturo. Včasih pa seveda obišče tudi najbolj luksuzne restavracije. Negujte svojo strast!

Napake so sestavni del življenja

»Moja največja modna napaka se je zgodila, ko sem prispela v New York. Oblekla sem Missonijevo obleko z vzorcem in rožnat plašč. Groza!« Nič ni tako strašno, dokler se učite na svojih napakah.

Izpilite svoj videz

Preizkušajte in preizkušajte: poudarite oči, nato ustnice, lica, obrvi ... Ko odkrijete lepotni videz, ki vam najbolje pristaja, ga 'obdržite'!

Prevedla: Iva Marendić

Najbolj brano