Na uredništvu bomo letos svoje najbližje osrečili s to čudovito pošiljko!

... oziroma s prav posebnim paketom, ki ga bomo poslali s pomočjo gesla #NovaOlikaBrezDotika. Izbrali smo dostavo v PS PAKETOMAT ...

Promocijsko sporočilo, 9. 12. 2020
Na uredništvu bomo letos svoje najbližje osrečili s to čudovito pošiljko! - Foto: Profimedia

Epidemija je močno spremenila naše nakupovalne navade, zato se vse bolj odločamo za spletno nakupovanje, ki je udobno in enostavno, opravimo pa ga lahko kadarkoli. Za varen in brezkontakten prevzem svojih spletnih nakupov izberite PS Paketomat, ki vam je na voljo kar 24 ur na dan.

 Promocijsko gradivo
Kaj morate sto­riti, da vas bo v njem čakala vaša pošiljka?

Ob spletnem nakupu za loka­cijo dostave paketa izberite paketomat v svoji bližini. Če spletni trgovec ne ponuja možnosti dostave v PS Paketomat, lahko to možnost izberete sami, tako da:

- izberete Pošto Slovenije za dostavo paketa,

- kot svoj naslov vpišite lokacijo izbranega paketomata (Primer: Janez Vzorec, PS Paketo­mat, Celovška 121 (lokacija paketomata), 1701 Ljubljana),

- dodajte svojo mobilno številko in varno prevzemite paket.

Vsem, ki boste pošiljali pakete, Pošta Slovenije predlaga uporabo spletne aplikacije PS Pošlji paket, s katero lahko paket za pošilja­nje pripravite kar v udobju svojega doma ali v pisarni.

V času koronakrize so se alternativna mesta dostave izkazala kot zelo pomembna za zaščito zdravja ljudi, zato je slogan #zanesljivozvami za nekaj časa zamenjal slogan #novaolikabrezdotika.

 Promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo Pošta Slovenije in profimedia

Najbolj brano