Vabilo na Zel(en)o modno revijo

25. 3. 2010
Se vidimo na Zel(en)i modni reviji 3Re,v petek, 26. marca 2010, ob 15.30 uri na Čopovi ulici v Ljubljani. (foto: Fotografija Imaxtree)
Fotografija Imaxtree

Akcija Očistimo Slovenijo v enem dnevu! in projekt 3 Re (Rethink/Reuse/Recycle) vabita na:

Zel(en)o modno revijo 3Re,

ki bo v petek, 26. marca 2010, ob 15.30 uri na Čopovi ulici v Ljubljani.

V okviru največjega prostovoljskega okoljskega projekta v Sloveniji Očistimo Slovenijo v enem dnevu! vas vljudno vabimo na modno revijo 3 Re (Rethink, Reuse, Recycle), ki bo potekala v sklopu OSVED karavane. S kreacijami in modnimi dodatki iz raznovrstnih recikliranih materialov se bodo predstavili mladi modni oblikovalci, ki s svojo kreativnostjo dokazujejo, da je varovanje okolja mogoče tudi v modnem svetu. Kreacije bodo predstavile priznane slovenske manekenke.

Modna revija 3 Re združuje modno oblikovanje in ekologijo, saj temelji na ideji recikliranja ter dokazuje, da se stara oblačila s pomočjo domišljije in oblikovalskega talenta lahko spremenijo v ekskluzivne sodobne kose oblačil ali modne dodatke.

Na modni reviji 3 Re si boste lahko ogledali zelene kreacije, ki so jih ustvarili: Katja Adamlje, Sergeja Bevc, Tina Hribernik, Klavdija Jeršinovec, Irina Miljič, niOka, Linda Ogrizek, Tanja Pađan, Urška Petrič, Urška Pirc, Ines Pusar, Tina Rebolj, Karmen Rovšnik, Smetumet in Barbara Živčič.

Za styling na modni reviji bo skrbel Mitja Styling, nereciklirane modne dodatke bosta prispevala kulturno ekološko društvo Smetumet in ekipa ekološke pobude Mula.

V zelenih kreacijah se bodo sprehodile manekenke Anamarija Avbelj, Tjaša Ambrož, Tina Gaber, Tjaša Kokalj, Mirela Korač, Kristina Kurent, Ana Lakič, Iryna Osypenko in Rebeka Pevec.

Vljudno vabljeni!