Zadovoljna Georgia Jagger

Hči Micka Jaggerja ter njegove eks žene Jerry Hall, je nastopila v kampanji Hudson jeans. Po njenih besedah kolekcija odgovarja bolj 'pravim ženskam' in ni namenjena le izjemnim 'suhicam', v kategorijo katerih se uvršča tudi njena starejša sestra Lizzy.

Zadovoljna Georgia Jagger - Foto: Fotografija hudsonjeans.com

18-letna Georgia pravi: "Ko je mama začela s kariero so bile na vrhuncu le ženske izjemne višine ter ozkimi pasovi, ki so nosile kavbojke nizko na bokih. Lizzy in moj oče sta naravno suhcena in idelna za to. Za to, kar promoviram jaz, pa potrebujete že nekaj konkretnega."

Mladenka, ki je nastopila tudi v kampanji za Rimmel kozmetiko in je hodila po brvi za Chanel je bila izjemno pozitivno šokirana, ko je zagledala seksi rezultate svoje oglaševalske akcije Hudson, v kateri je nastopala zgoraj brez, a vseeno diskretno zakrita. "Moja mama je naredila že veliko provokativnih projektov z Helmetum Newtonom in to razume. Je pa vse skupaj noro in nisem si mislila, da bodo gigantski jumbo plakati prav povsod. To je . . oh moj bog! "

Dodaja še, da ji je uspelo ukrasti nekaj garderobe svojega očeta: "A le stvari iz '60 in '70 let, vsemu ostalemu pa se še ne odpove. Večina kostumov zgleda fantastično na fotografijah, od blizu pa so grozne, prekrite z nekakšnimi plastičnimi kroglicami, ki naj bi služile kot okras. Moj oče je verjetno moški z največ svetlečimi oblačili na svetu."

Najbolj brano