Tina Maze je nova Elle zvezda!

Dolgo smo čakali nanjo. Želja, da krasi našo naslovnico, pa se nam je izpolnila, ko je Tina Maze dosegla nepredstavljivo, dve zlati olimpijski medalji.

Tina Maze je nova Elle zvezda! - Foto: Elle

Sprejela je naše povabilo in se za dan iz sveta športa preselila v svet mode. Tini Maze fotografiranje ni tuje, pred bliskavicami fotoaparatov je po vsej verjetnosti stala večkrat kot marsikateri model, s katerim smo že delali, celo modno fotografiranje ji ni tuje, naj vas spomnimo, da je prav ona sama obraz za svojo linijo srebrnega nakita, a da bo fotografiranje za naslovnico Elle opravila tako profesionalno in tako hitro (očitno ima to v krvi), ni pričakoval nihče.

Fotografinja Mimi Antolović je junake tokratne zgodbe pripravila celo do skakanja in plesanja. Tega modnega snemanja še dolgo ne bomo pozabili. V julijski številki Elle, ki izide v petek, 13. junija, bo naša najboljša športnica v obsežnem intervjuju razkrila tudi, kaj ji pomenita moda in ljubezen, spregovorila pa je tudi o vsakodnevnih vzponih in padcih, ki spremljajo športnikovo življenje.

Najbolj brano