Svetovna premiera: predstavitev novega Range Rover Evoque, razkošnega športnega terenca za vožnjo po mestu in drugod

Težko pričakovani Land Roverjev prestižni kompaktni SUV, novi Range Rover Evoque, je bil predstavljen na dinamičnem zaslonu v londonskem kreativnem East Endu, kjer so številna vozila opazovali po digitalnem horizontu po vsem svetu.

Promocijsko sporočilo, 29. 11. 2018
Svetovna premiera: predstavitev novega Range Rover Evoque, razkošnega športnega terenca za vožnjo po mestu in drugod

Novi Range Rover Evoque na novo določa standarde prefinjenosti, zmogljivosti in trajnosti v segmentu kompaktnih športnih terenskih vozil, ustvarjen na popolnoma novi arhitekturi karoserije.

Ljubitelji Range Roverja, med njimi Guy Ritchie, Richard Madden, Taron Egerton, Natalie Dormer, Luke Evans, Stephen Graham, Edith Bowman in Mollie King so se udeležili predstavitve in ekskluzivnega dogodka Boiler Room X Evoque, ki ga je vodila aktivistka in model Adwoa Aboah.

Adwoa Aboah je na prestižnem dogodku zasijala v obleki modne oblikovalke Ashley Williams, izdelane iz odgovorno pridobljenih materialov, ki jih najdemo tudi v novem Evoqueu.

Britanska modna hiša Mulberry v sodelovanju z Range Roverjem predstavlja kolekcijo potovalnih torb iz tkanine iz evkaliptusa, uporabljene za oblazinjenje v Evoqueu.


Range Roverjevo partnerstvo z legendarno švicarsko blagovno znamko ur Zenith se nadaljuje z omejeno izdajo 200 ur, ki je že v prodaji.

Podjetje za premijsko audio opremo Master & Dynamic predstavlja omejeno izdajo brezžičnih slušalk po navdihu vozila Range Rover Evoque.

Odlikujeta ga modernistična zunanja oblika in razkošna ter s tehnologijo obogatena notranjost z novimi materiali, kot so evkaliptus, volna in reciklirana plastika.

 
Na voljo s paleto učinkovitih štirivaljnih dizelskih in bencinskih motorjev ter prvo Land Roverjevo hibridno električno tehnologijo mild-hibrid (MHEV).

 

Prihajajoči vikend bo v nekdanji londonski pivovarni Truman Brewery potekal tridnevni ‘pop up’ dogodek, kjer lahko obiskovalci med prvimi preizkusijo novi Range Rover Evoque.

Film o predstavitvi vozila je na ogled na YouTube.com/LandRover.

Novi Range Rover Evoque je v Veliki Britaniji na voljo od 31.600 £*.

Svojo različico si lahko oblikujete na www.landrover.com.

Najbolj brano