Sem samozavestna, empatična in sočutna – sem prostovoljka!

Vrline kot so dobrosrčnost, samozavest in pomoč ljudem v stiski izžarevajo skozi delo prostovoljke. Sposobna empatije in sočutja ob pomoči drugim odkriva lastne sposobnosti in talente ter opravlja spoštovano, cenjeno delo – prostovoljstvo.

Promocijsko sporočilo, 1. 8. 2011
Sodelovanje dveh povsem različnih generacij

Če si tudi sama želiš utrditi podobo v očeh drugih in se preizkusiti v vlogi prostovoljke, vabljena k sodelovanju v največjem projektu te jeseni, ki bo potekal po celotni Sloveniji.

Ker ima vse preveč starejših strah pred računalnikom in internetom, ga bodo mladi prostovoljci pomagali pregnati, hkrati pa bodo starejše seznanili z osnovami, ki jim bodo popestrile in olajšale vsakdan. Tudi ti lahko prispevaš k višji kakovosti življenja starejših in pridobiš nenadomestljivo praktično izkušnjo, ki te bo izpopolnila.

  • Na spletni strani www.simbioza.eu lahko najdeš podatke o lokacijah izobraževanj v tvojem kraju ter vse dodatne informacije.

Projekt Simbioz@ ima podporo številnih uspešnih žensk, med njimi znane slovenske igralke Ive Kranjc, ki pravi, da projekt Simbioz@ podpira »predvsem zaradi povezovanja ljudi, zaradi medgeneracijskih razlik, ki bogatijo naš družben vsakdan.«  

Kot prostovoljka se lahko prijaviš na www.simbioza.eu, prav tako na tem spletnem mestu najdeš prijavo za babico in dedka!

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri