Po božično-novoletna darila letos na splet

Vodič za varno nakupovanje daril iz naslonjača.

Promocijsko sporočilo, 24. 12. 2012
Click2chic

Ste praznična darila za svoje najdražje že kupili, ali boste počakali do zadnjega trenutka? Če se boste v trgovine šele podali, se boste v nakupovalnih centrih pridružili množici nakupovalcev, ki so prav tako odlašali. Vse več Slovencev nakupov ne opravlja več v neprijetni gneči, ampak darila rajši naročijo kar prek računalnika, tablice ali mobilnega telefona.

Na največji spletni drogeriji v Sloveniji Click2Chic.si so pripravili izbor darilnih paketov, ki se jih bodo razveselili vsi obdarovanci, pakete pa si lahko oblikujete tudi sami. V lepi darilni škatli jih bodo pričakala doma že naslednje jutro. Čas, ki ga pridobite s spletnim nakupovanjem, je gotovo lepše preživeti z družino.

Spletno nakupovanje ni več novost, trgovci pa v povezavi s plačilnimi vmesniki zagotavljajo izjemno varno transakcijo za kupca. Plačilni vmesnik deluje povsem na enak način kot plačevanje s kartico v običajni trgovini.

Ko vnašate številko vaše kartice v obrazec na spletni trgovini, preverite, če se je internetni naslov strani spremenil iz http:/... v https:/... , kar označuje dodatno varovano povezavo. To pomeni, da je spletno mesto zaščiteno, vaši podatki pa bodo ostali skriti.

Še enostavnejši način plačila je uporaba sistema Moneta, kjer račun poravnate skupaj z redno položnico pri svojem mobilnem operaterju. Spletna drogerija Click2Chic.si pa vam omogoča tudi plačilo po povzemu, tako da lahko transakcijo opravite tudi na pošti.

Najbolj brano