P & G v sodelovanju s Hoferjem pomaga materinskim domovom in varnim hišam

Različne zgodbe pripravijo ženske, matere in družine do tega, da poiščejo zavetje v materinskih domovih in varnih hišah. Zadnji pomenijo svetlo točko za ženske, ki doživljajo stisko, in jim pomagajo z nastanitvijo ter strokovnimi nasveti.

Promocijsko sporočilo, 2. 6. 2015
P & G v sodelovanju s Hoferjem pomaga materinskim domovom in varnim hišam - Foto: profimedia

Podjetji P & G in Hofer bosta pomagali varnim hišam in materinskim domovom z donacijo 20.000 EUR, ki jo bomo skupaj zbirali v juniju z nakupi izdelkov P & G. Donacija bo razdeljena med 20 materinskih domov in varnih hiš po Sloveniji, ki jim bo s tem olajšan vsakdan.

Z majhnimi koraki lahko naredimo spremembo v življenju žensk, ki zaradi različnih razlogov bivajo v materinskih domovih in varnih hišah. Z izdelki podjetja P & G bodo v njihove začasne domove vnesli toplino in poskušali olajšati vsakdan v mreži javnih socialno-varstvenih programov.

Akcija Kako veliko pa je tvoje srce? bo potekala od 1. do 30. junija 2015 v vseh Hoferjevih poslovalnicah. Osnovana je tako, da bodo kupci z nakupi izdelkov P & G pomagali polniti sklad za pomoč varnim hišam. 

Izdelki P & G, med njimi Pampers®, Ariel®, Always® in Pantene®, so namreč nepogrešljivi del vsakega doma. Gre za izdelke, ki življenje naredijo preprosto, lažje, prijetnejše – suha plenica za otroka, dišeča obleka in posteljnina ter sveže umiti lasje. Ker prejmejo stanovalke v varni hiši in materinskem domu ob prihodu začetni paket z osnovnimi življenjskimi potrebščinami, bo donacija več kot dobrodošla.

Najbolj brano