Nicole Richie, kolekcija Winter Kate

Lepa Nicole je svojo novo linijo oblačil Winter Kate poimenovala po srednjem imenu svoje dveletne hčere, Harlow Winter Kate Madden.

Nicole Richie, kolekcija Winter Kate - Foto: Fotografija Reddot

Svetlolaska, ki ima tudi svojo linijo nakita House of Harlow 1960 pravi: »Kompleten dizajn je moje delo, od izbire barv, materialov, oblik . . Nikdar se ne bi mogla podpisati pod izdelek, ki ga ne bi želela nadeti tudi nase. Tudi to je eden od razlogov, zakaj je tako dolgo trajalo, da smo z linijo sploh prišli na tržišče. Spoštujem oblikovalce, ki delajo 'na dolge proge' in tudi jaz ne delam hip trendnih stvari.

Od nekdaj mi je največ pomenilo, da se v oblačilih dobro počutim. Nisem nekdo, ki bi nadela nase nekaj samo zato, ker dobro izgleda. Udobje mi je že od nekdaj najbolj pomembno, še posebno v spomladanski kolekciji. Jaz? Jaz najraje nostim tisto, kar mi daje očutek, da ne nosim ničesar.«

Nicoline nove kolekcije bodo na voljo v nekaj izbranih trgovinah, vključujoč Bloomingdales. Mlada mamica vztraja, da njeni izdelki niso predragi.

Za USA Today Newspaper je dodala še: »Mislim, da so izdelki dovolj ugodni, da si jih lahko privošči velika večina, kar je pa tudi ena od mojih želja, saj bi rada, da so na voljo širokemu krogu kupcev. Denimo kosi iz kolekcije Winter Kate variirajo od 68 dolarjev za top ali pa 158$ - 275 dolarjev za par čevljev iz kolekcije House of Harlow."

Najbolj brano