Maja Ferme je oblikovala čudovite dodatke za pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Multifunkcionalen mobilni telefon bo še bolj zaželen skupaj z dodatki Maje Ferme. 

Maja Ferme je oblikovala čudovite dodatke za pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G - Foto: Promocijsko gradivo

Mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G je od sedaj še bolj privlačen, saj boste ob nakupu prejeli dodatek, ki ga je oblikovala priljubljena slovenska oblikovalka Maja Ferme

Maja Ferme, ambasadorka podjetja Samsung, je povedala, po njenem mnjenju bistvenega pomena, da se podjetja osredotočajo na zahteve in želje potrošnika, obenem pa se zavedajo pomena oblikovanja, ki predstavlja veliko več kot le vizualno lep izdelek. "Temeljna značilnost oblikovanja je namreč doseči čustven odziv ne zgolj uporabnost. Ljudje se želijo razlikovati, potrebujejo identiteto, sanje, brez njih bi bil svet povsem drugačen," je še dodala.

"Poleg dizajna mi je pomembna multifunkcionalnost in povezanost različnih funkcij med seboj ter seveda enostavna uporabnost," je povedala Maja Ferme. 

"Izhajala sem iz njegove uporabne funkcije, ki se s pomočjo paščkov še poveča," je oblikovalka povedala o procesu nastajanja kolekcije. "S paščki omogoča namreč enostavnejše držanje/upravljanje s telefonom, shranjevanje oziroma pripenjanje telefona, gre za nove modne dodatke za telefon z izrazito uporabno in obenem modno funkcijo. Pri tem igra modni del prav tako poglavitno vlogo. Logomanija je trenutno v modi velik trend, zato smo izhajali iz logotipa FERME, ki smo ga redizajnirali na sodoben način v trendovski unisex vzorec, ki ponuja številne odlične modne kombinacije z ovitki telefona kot tudi z oblačilnimi kosi."

Nov izgled mobilnega telefona bo pritegnil vsakogar

Dve glavni spremembi, ki vas bosta navdušili:

  • Kompaktna velikost - Pametni telefon polne velikosti, ki se zloži, da se prilega malim žepom. Zloženi Samsung Galaxy Z Flip3 5G meri 10,72 cm (4,2'') in ga je moč spraviti tudi v tista oblačila, za katera skorajda ne vemo, da imajo žepe, pri tem pa ostane še nekaj prostora.
  • Zunanji zaslon - Preverite sporočila, posnemite fotografije, predvajajte glasbo in še veliko več, ne da bi vam bilo za to treba odpreti telefon. 4,8 cm velik zaščitni zaslon prikazuje obvestila in vam omogoča intuitivno interakcijo z njimi. Izberite najljubše nastavitve zaslona za enostaven dostop, nato pa ga prilagodite vašemu okusu z različnimi stili in barvami.

Funkcije in prednosti, ki jih ne gre spregledati

Glavni zaslon: Svilnato gladko drsenje s 120 Hz na 17,03 cm (6,7‘‘) brezkončnem upogljivem zaslonu prinaša gladko drsenje, pomikanje, vlečenje in spuščanje. Poleg tega optimizira osveževalno hitrost, ki temelji na tem, kar gledate. Skupaj z dinamičnim AMOLED 2x zaslonom gre za najživahnejši, najsvetlejši in najbolj tekoči zaslon na Samsung Galaxy Z telefonu do sedaj.

Kamera: 10MP sprednja kamera in 12MP Ultraširokokotna in 12MP širokokotna kamera na zadnji strani. Zunanji zaslon za selfije omogoča hitri predogled, kamera pa ima tudi najnaprednejši nočni način. 

Prilagodljiv način za prostoročni klepet: Samsung Galaxy Z Flip3 5G stoji samostojno. To pomeni, da ni nobenega stojala in nobene stvari, ki bi vas ovirala. Ni razloga, da bi ljudem pustili, da bi vas utrujali med online pogovori.

Večopravilnost: Razdelite svoj zaslon na dva dela in se lotite več opravil hkrati kot profesionalec.14,15 Poslušajte svoj YouTube seznam predvajanja in pišite svojemu prijatelju - nato pošljite osupljiv selfi in opazujte, kako bodo začele prihajati reakcije. Ob gledanju pa se potopite v zvok z Dolby Atmos in stereo zvočniki. 

Vzdržljivost: IPX8 - S prvim vodoodpornim zložljivim mobilnim telefonom na svetu se vam ni treba bati pljuskov, saj ima oceno IPX8.16 Zdrži lahko 1,5 metra pod vodo do 30 minut brez prekinitve gledanja posnetkov.

Trpežnost: Glavni zaslon je narejen iz Samsung izjemno tankega stekla, ki predstavlja največji preskok v naši tehnologiji zložljivih zaslonov. Ker je opremljen s prevleko in zaščitno folijo, je 80 % bolj trpežen kot prej in zdrži do 200.000 upogibanj. Ta telefon je kos vsakršnim praskam in poškodbam. Sprednji in hrbtni del zunanjega ovitka Samsung Galaxy Z Flip3 5G mobilnega telefona sta izdelana iz najtrpežnejšega Gorilla Glass stekla na Samsung Galaxy Z mobilnih telefonih doslej: Corning® Gorilla® Glass Victus™.

Omejena kolekcija Samsung x Maja Ferme predstavlja trak za ovitek telefona, ki prepreči, da bi le-ta padel iz rok in pripadajoči ovratni trak s karabinom. Komplet obeh trakov bo ekskluzivno na voljo kot darilo ob nakupu telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G v Samsung prodajnem centru Citypark in na decembrskih Samsung prazničnih promocijah v prodajnih centrih v omejenih količinah.

Fotografije: Nejc Puš in Samsung promo material

Najbolj brano