Kolekcija: Gorenje Ora-?to White

Bela ni le barva. Je navdih. Je svetloba. Je neminljiva. Bela, z magično močjo svetlobe.

Promocijsko sporočilo, 12. 1. 2009
Kolekcija: Gorenje Ora-?to White - Foto: Fotografija promocijski material

Na trg prihaja novost v ponudbi kuhinjskih aparatov - kolekcija Gorenje Ora-? to White.

Zgodba o uspehu se nadaljuje

Gre za novo poglavje v uspešni zgodbi Gorenjevega sodelovanja s francoskim oblikovalcem Ora-? tom, ki se je začelo pred dvema letoma. Tedaj je kot plod sodelovanja nastala elegantna, minimalistična kolekcija kuhinjskih aparatov Gorenje Ora-? to v črni barvi, sedaj pa Gorenje predstavlja še belo različico te uspešne kolekcije.

Od elegance do svežine. Od črne k beli.

Če črna kolekcija Gorenje Ora-? to vnaša v prostor eleganco in skrivnostnost, bela v domove trendovsko usmerjenih urbanih uporabnikov prinaša prefinjenost in svežino. Kuhinje iz kolekcije Gorenje Ora-? to White niso le vrhunska izbira v tehnološkem smislu, temveč tudi izraz prepoznavnega oblikovanja, ki zadovolji še tako zahteven okus.

Kolekcijo Gorenje Ora-? to White sestavljajo:

  • samostojni hladilno-zamrzovalni aparat,
  • multifunkcijska vgradna pečica z elektronskim upravljanjem,
  • steklokeramično indukcijsko kuhališče,
  • plin na steklu,
  • elegantna kaminska napa ter
  • dekorativni plošči za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico, ki zaokrožujeta oblikovno usklajenost celotne kolekcije.

Edinstvena prepoznavnost

Prepoznavni so po usklajeni podobi prednjih dekorativnih plošč, ki so v celoti prekrite z belim steklom, in ročajih iz česanega aluminija v nerjavni izvedbi.

Kolekcija Gorenje Ora-? to White je ekskluzivno na voljo v Gorenjevih razstavno-prodajnih salonih, v Ljubljani, Mariboru in Velenju. Več na: www.gorenje.si.

Najbolj brano