ELLE in NAJ slovenski stilisti na tednu mode

Na prvem slovenskem tednu mode bomo skupaj z modno trgovino Maxi izbrali najboljšega slovenskega stilista. Sezona je torej spet odprta in lov se začenja!!!

Dragi stilisti in bodoči stilisti,

ponuja se vam enkratna priložnost, da že takoj, prvo leto, sodelujete na najprestižnejšem modnem dogodku, da se vaše kreacije sprehodijo po najbolj modni vseh pist in da vaše stvaritve ocenjuje in opazuje najbolj modno osveščeno občinstvo v Sloveniji.

Izbiramo 10 finalistov, zmagovalca pa poleg medijske pozornosti čaka nagrada v vrednosti 500 evrov in možnost zaposlitve v Maxiju – kot stilist oziroma svetovalec za stil.Prijave

na natečaj se lahko prijavite tako, da nam do 30. septembra 2011 pošljete:

  • inspiracijski pano (mood board) in
  • svoje osnovne podatke (starost, izobrazba, prebivališče, kontakt — mobilna številka ali e-naslov) v elektronski obliki (foto@elle.si) ali po pošti (Elle, Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana), lahko pa se oglasite tudi na našem uredništvu.

Informacije

Vsa ostala vprašanja ali morebitne nejasnosti nas povprašajte kar v Facebookovem okencu, ki ga boste našli pod to objavo, da bodo odgovori na voljo tudi ostalim bralcem z morebitnimi podobnimi vprašanji.


Najbolj brano