Modni horoskop: Če ste rojeni v tem znamenju, boste letos videti izredno elegantno

Venera je tista, ki zastopa področje lepote, ki je za ženske še posebej pomembno. Ko se Venera pomika skozi vaše zodiakalno znamenje pa lahko izkoristite njene energije v polnem smislu in  takrat lahko povečate svojo privlačnost s pomočjo astrologije.

Modni horoskop: Če ste rojeni v tem znamenju, boste letos videti izredno elegantno - Foto: Profimedia


Boginje v središču pozornosti boste na področju mode in lepote med harmoničnimi prehodi Venere, zato se lahko brez skrbi sprehajate v trgovinah, preživite kvaliteten čas v salonu ali spa centru in se prepustite, ter zažarite.

Tudi če želite popolnoma prenoviti svoj izgled ali poskusiti nov make-up, bo Venera tista, ki bo v letu 2019 vplivala na to.

Ko se 7. januarja Venera pomakne v znamenje Strelca, se boste najboljše počutile v udobnih oblačilih. Eleganca vam ne bo najbolj ustrezala, zato se boste raje zadovoljile s svojimi oblačili v omari, še posebej tistimi, ki jih lahko med seboj odlično kombinirate in uporabite za različne priložnosti in namene. Tudi na make up boste v tem času večkrat pozabile, saj boste želele, da koža diha v svoji naravni lepoti. Čas je ugoden za novo, odštekano frizuro, saj boste z lahkoto tvegale.

Najbolj udobno se boste v svojih oblačilih počutile ovnice in levinje.

Ko se 4. februarja Venera premakne v znamenje kozoroga prihaja čas resnih stajlingov in ravnih linij, ter čas, ko boste obiskale frizerja. Težko vas bo v tem obdobju prepričati za kakršnokoli unikatno ali drzno spremembo, saj boste stremele k tradiciji. Hlače, temne srajce in poslovni stil vas bodo naredili še lepše in bolj elegantne, odlična rešitev za slab dan pa bo v tem obdobju tesno spet čop.

Najbolj elegantno boste urejene bikice in device.

Ko se 2. marca Venera pomakne v znamenje vodnarja, prihaja čas drznih sprememb in povečane želje po izstopanju in drugačnosti. V tem času lahko na področju svojega videza stopite v središče pozornosti, saj boste izgledale čudovito. Izkoristite ugodno energijo in se podajte v lepotno modni svet s svobodnim razmišljanjem. Sedaj lahko prevladajo hipi, elegantna, alternativna, ali vsakdanja moda.

Najbolj drzne na področju mode boste dvojčice in tehtnice.

Ko se 27. marca Venera pomakne v znamenje rib, bo bolj kot izgled za vas pomembna notranja lepota. 10. aprila se Venera sreča z Neptunom, kar kaže na povečano občutljivost in prevladajo lahko nežne vibracije, ki se bodo izražale tudi pri izbiri barv oblačil, všeč vam bodo nežni in pastelni odtenki, rdečo šminko v tem obdobju raje pospravite. Če želite poskusiti z novimi modnimi dodatki, je zdaj pravi čas, da sprejmete nov videz, ki ga boste zlahka ohranjali tudi v prihodnje.

Najbolj romantičen videz boste znale ustvariti rakice in ribice.

Ko se 21. aprila Venera pomakne v znamenje ovna, se boste želele ves čas nahajati v središču pozornosti, zato bodo nakupi novih oblačil, še posebej znanih blagovnih znamk ves čas na vašem urniku.  Izkoristite to strastno energijo in prodrite v ospredje  z drznimi oblekami. Prihaja revolucija v vašem lepotnem urniku, lahko pa naredite velike spremembe v vaši garderobi. Čas za nove trende in napredne korake na področju mode.

Najboljši modni kos boste znale poiskati vodnarke in strelke.

Ko se 15. maja Venera pomakne v znamenje bika, se izraža v svoji največji moči in vam prinaša naravno lepoto. To bo čas pravega razvajanja, ne le za lepe bikice, ampak tudi za ostale pripadnice zodiaka. Oboževale boste rožnato in cvetlično modo.

Najbolj naravno boste delovale device in kozoroginje.

Ko se 9. junija Venera pomakne v znamenje dvojčkov prihaja čas za svež, zabaven, spogledljiv in dinamičen videz. Lahka in družabna energija se bo umaknila strogim vzorcem in začrtanim modnim smernicam. Najbolj boste zažarele s toplimi rumenimi odtenki, v počastitev pomladi in pozdrav poletju. Če želite biti v trendu, nosite natisnjene pikice ali tkanine, ki jih krasijo ptice.

Najbolj se boste s potiskanimi oblačili poistovetile ovnice in škorpijonke.

Ko se 4. julija Venera pomakne v znamenje raka boste začele posegati po udobnih oblačilih, še posebej takšnih, v katerih se dobro počutite tudi na svojem kavču. Prihaja želja po modrini, zato je navtičen stil zagotovo najboljša izbira.

Najboljše kopalke boste izbrale bikice in ribice.

Ko se 28. julija Venera pomakne v znamenje leva, prihajajo zlata barva, tigrasti vzorci in glamur v vsej svoji veličini. Hrepenele boste po priznanih blagovnih znamkah, tudi če bo denarnica preveč prazna, se boste težko ustavile. Posebno pozornost boste posvečale negi las, ki bodo v tem obdobju bolj gosti in svetleči. Če delujete v modnem svetu, se lahko sedaj zavihtite na sam vrh ali na naslovnico.

Na zabavah boste najbolj blestele levinje in strelke.

Ko 21. Avgusta Venera preide v znamenje device, se lahko ponovno povežete s čistimi, naravnimi, zemeljskimi in ženskimi energijami. To je najboljši čas za izboljšanje zdravja in dobro počutje, ki vodi v neizmerno lepoto. V tem času si privoščite kakšen tečaj ličenja, ali se prijavite za model v znanem frizerskem salonu. Razmislite o organskih materialih. Prav tako je najboljši čas, da pospravite omaro, preuredite police z ličili in se znebite nepotrebne krame.

Najbolj elegantne boste bikice in rakice.

Ko se 15. septembra Venera pomakne v znamenje tehtnice, lahko zadihate in se v njenem domovanju podate v lepotne podvige in modno nakupovanje, ki bo zagotovo uspešno. Tehtnica ureja ličila in modo, zato bo vaš okus na tem področju izbran. Ko se 9. oktobra Venera pomakne v znamenje škorpijona lahko pričakujete, da se bo temperatura dvignila tudi na področju izbire ličil in modnih kosov.

Najbolj kvalitetna ličila boste našle vodnarke in škorpijonke.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia 

Preberite še: Čevlje, ki jih je nosila Sandra Bullock, bomo letos oboževali

Priporočamo tudi: 5 modnih trendov za popestritev januarske garderobe (izbor spletnega uredništva Elle)
 

Najbolj brano