Lanskoletni utrinki Junior festivala

Novi Junior festival je tik pred vrati in tudi letos se bo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani prelevilo v kreativni in zabavni poligon za najmlajše.

Lanskoletni utrinki Junior festivala

Minulo leto so se otroci preizkušali v različnih aktivnostih, med drugim tudi na ustvarjalnih in športnih delavnicah. A vrhunec dogajanja so obeležile modne revije, na katerih so tisti najbolj pogumni predstavili oblačila, obutev ter modne dodatke naših najbolj priljubljenih otroških blagovnih znamk. Prelevili so se v vlogo mladih manekenov in manekenk, vse nastopajoče pa smo izbrali na avdicijah v Mercator centrih po vsej Sloveniji.

Dogodek se je pohvalil z odličnim vzdušjem in udeležbo, saj je avdicije obiskalo kar 250 otrok, strokovna ekipa pa je izmed njih izbrala 125 nastopajočih za dogodek. Žirija v kombinaciji stilistk revij Elle, Cosmopolitan in Story bo tudi letos z znanimi gostjami izbrala kandidate in kandidatke - tako vas vabimo, da se nam, Katarini Mali, Azri Selimanović ter Miši Margan pridružite nadobudni, živahni in pogumni otroci na avdicijah v Ljubljani in Mariboru, 18., 19., in 20. marca v Mercator centrih.

Več o Junior festivalu in prijavah preberite tukaj.

Tekst: Neja Drozg

Junior Festival

Najbolj brano