Where is the diamond?

9. 12. 2007

Lovcema na zaklade je na vroči Kubi poleg salse in koktejlov sreča zelo naklonjena.

lznad pričakovanj se pri kopanju pod žgočim soncem izpod prsti zasveti diamant izjemne velikosti in vrednosti. Veselje najditelja v vrtincu sanjarjenja in kovanja načrtov prekine njegov pajdaš z orožjem v roki . . Ko na kraj zločina nastopita za primer posebej izbrana detektiva, se lov za izgubljenim diamantom razmahne v komično detektivko in nas seli na glavna prizorišča svetovnih zabavišč. Vrednost diamanta spodbudi tudi močna ljubezenska čustva. Bodo ta odločala o usodi diamanta? Ali bo diamant določil usodo ljubezni?

V koreografijah Željka Božiča, Mitje Popovskega, Mirjam Podobnik in Tee Mazaj ter v izvedbi plesalk in plesalcev Plesne skupine Kazina je nastala zabavna plesna detektivka, ki nas skozi mnoge komične situacije in zaplete seli na različna prizorišča svetovnih zabavišč.

Predstava združuje najbolj atraktivne glasbene in plesne stile, ob katerih gledalcem privzdiguje kolena: vroča kubanska salsa, ameriški rock'n'roll 60-ih, čutna in energična glasba nočnega življenja Moulin Rougea, romantična ljubezenska tema mjuzikla Dirty Dancing, disco glasba 80-ih, glasba ikon popa.

Lov na diamant se bo zgodil v: SNG Drama, v soboto, 15.12.2007 (predpremiera ob 18.00 uri premiera ob 20.30 uri).

Nagradno vprašanje tokrat se glasi:

- naštejte vsaj tri plesne zvrsti, ki se jih lahko naučite v Plesni šoli Kazina.

nagrade@elle.si

www.kazina.si