Ker svojemu dojenčku želite le najboljše!

Ko se pripravljamo na prihod novega člana v družino je lahko vse skupaj hitro zelo stresno. Kateri voziček kupiti, katere plenice uporabljati, koliko oblačil dejansko potrebuje dojenček in katero dudico bo moj otrok sprejel. V poplavi znamk in možnosti, ki jih imamo dandanes je lahko odločitev še toliko težja. Zato je pomembno, da vztrajamo pri kvaliteti!

Promocijsko sporočilo, 18. 12. 2021
Ker svojemu dojenčku želite le najboljše! - Foto: Luxbaby arhiv in Bibs Denmark arhiv

Butičnih trgovinic za dojenčke, otroke in mamice je v zadnjem času kar precej. Pri iskanju najboljših stvari za naše najmlajše je tako potrebno prebrskati kar nekaj spletnih mest, se odločati med številnimi blagovnimi znamkami in primerjati kakovost, ki jo ponujajo. A o kakovosti lahko takoj jamčijo v otroški spletni trgovinici LUX BABY, ki je tudi uradni zastopnik danske znamke BIBS terNUUROO in otroških mokasinov LITTLE LAMBO v Sloveniji.

Visoka kakovost za vaše dojenčke

Pribljubljene BIBS dudice so danska blagovna znamka za dojenčke, ki je bila ustanovljena leta 1978. Njihova ikonična okrogla duda ima tako že več kot 40 let zgodovine in velja med dojenčki za najbolj priljubljeno izbiro, saj spominja na obliko materine bradavice.

Z največjim spoštovanjem do funkcionalnosti in varnosti, BIBS ponuja barvit začetek življenja vsem dojenčkom z več kot 50-imi odtenki dudic. V ponudbi najdete tudi druge oblike cucljev kar pomeni, da se za vsakega dojenčka nekaj najde. Dude BIBS so vam na voljo v Baby Centru, Pikapolonici, DM-u ter ostalih butičnih in spletnih trgovinah po Sloveniji. Pri Lux Baby je moč dobiti tudi številne dodatke za dudice, kot so priponke za dude, hkrati pa še pester nabor dodatkov od izjemno mehkih tetra plenic do grizal, ki so narejena z mislijo, da vašim malčkom lajšajo bolečine pri izraščanju zob. Pri Luxbaby tako ponujajo visokokakovostne izdelke iz najboljših materialov, ki so združeni v estetsko prijeten dizajn.

Za tople otroške nogice tudi pozimi

Ste že slišali za Little Lambo? Gre za slovenski produkt, otroške mokasine iz kakovostnega rastlinsko strojenega usnja, ki se prodajajo v več kot 25 državah po svetu. Mokasini so izdelani iz usnja s posebnimi potrdili (brez kroma), ki jih ima le peščica usnjarn na svetu. Mokasini nudijo mehko zaščito in istočasno spodbujajo prosto gibljivost in ravnotežje pri otroku. In če še vedno iščete tople zimske škorenjčke, se obrnite na Lux Baby, kjer prodajajo ročno izdelane čevlje, da bodo male nogice tudi v zimskih dneh na toplem! So udobni, mehki in ohranjajo toploto ter seveda, kar je najpomembneje, enostavni za obuti in sezuti s pomočjo ježka.

Poskrbite, da bodo stvari za vaše najmlajše kakovostne in se pridružite družini Lux Baby.

Najbolj brano