Hotel Mandarin Oriental v New Yorku vas bo očaral s čudovitimi razgledi

Razgled kot iz filma. 

Hotel Mandarin Oriental v New Yorku vas bo očaral s čudovitimi razgledi - Foto: Mandarin Oriental

Hotel s petimi zvezdicami, zgrajen leta 2003, se razteza med 35 in 55 nadstropjem centra Time Warner Center na Kolumbovem trgu na Manhattnu. Vhod v hotel je v pritličju, kjer se z dvigalom povzpnete v 35. nadstropje. Tam vas pričaka ovalen prostor z recepcijo.

Gurmani bodo na svoj račun prišli z mnogimi restavracijami, ki oblegajo hotel, park tako pa bo na dosegu roke tudi Central Park za kratek ali daljši sprehod ob sončnem zahodu. 

Težko boste našli boljši razgled, kot ga ponuja Mandarin Oriental New York. Ne glede na to, katera soba bo vaša, ne boste razočarani. Sobe s pogledom na Central Park so obrnjene proti vzhodu, kar bo očaralo ljubitelje sončnega vzhoda. 

Sobe s spektakularnim razgledom 

Razgled je zagotovo eden izmed najboljših atributov tega hotela. Nekatere sobe ponujajo razgled na visoke nebotičnike in reko Hudson, druge se ponašajo s pogledom na park. Vse sobe so opremljene v azijskem slogu z okni od tal do stropa. 

Če ste doma pozabili svojo najljubšo knjigo in bi se se uro ali dve radi odklopili od digitalnega ali resničnega sveta in se podali v pravljičnega, vas bo prijetno presenetila knjiga, ki goste pričaka v sobi. Najboljše od vsega pa je, da jo lahko odnesete s seboj. Na fotelju ob oknu stegnite noge in se prepustite čarovniji besed. 

Vse, kar si želite 

Hotel ponuja čisto vse, kar bi si lahko želeli. Lahko obiščete bazen in fitnes z razgledom na mesto s kardio opremo TechnoGym in trening za moč. Gostje se lahko osvežijo s svežim sadjem in vodo, na voljo pa so tudi brisače, slušalke, gostje pa lahko obiščejo tudi savno.

Hotel ponuja tudi restavracijo z moderno ameriško kuhinjo Asiate. 

Če ne bi bili v mestu, ki nikoli ne spi, morda sploh ne bi zapustili hotela. 

Gostje hotela so večinoma poslovneži višjega sloja, priljubljen pa je tudi pri zvezdnikih. Če boste pozorni, boste med obrazi zagotovo ugledali znanega. 

Fotografije: Promocijski material Mandarin Oriental 

Najbolj brano