Horoskop: Preberite, kaj januar 2017 napoveduje za vaš zodiakalni znak!

Vaša spletna Elle z vami na tem mestu deli horoskop za mesec januar. Tako boste lahko ugotovili, kako uspešni boste jutri v službi, kaj se bo ta mesec dogajalo v ljubezni in kakšno bo vaše intimno življenje.

Lifestyle, 18. 1. 2017

Horoskop

Kozorog (22. dec.–20. jan.)

Ponovno srečanje z nekom, ki vam je bil nekoč zelo blizu, vam je prineslo več užitka, kot ste pričakovali. Očitno iskra privlačnosti še vedno gori. Dober je tudi občutek, da se še vedno lahko pogovarjata o veliko temah. Ne pozabite, da ste že zdavnaj naredili korak naprej in da je vse skupaj samo nostalgija. Če se ji boste prepustili in sedeli na dveh stolih, boste ranili človeka, ki je pripravljen za vas storiti vse, in na koncu ostali praznih rok.

Vodnar (21. jan.–18. feb.)

Kar želite narediti in kar že delate, sta dve povsem različni stvari. Mislite, da boste v življenju našli dovolj prostora za vse stvari, a to je mogoče le v vaši glavi, v resničnosti pa ne! Odločiti se boste morali, ali ste pripravljeni zapustiti preteklost in si pustiti priložnost, da poskusite nekaj novega. Na srečo bo usoda stopila na vašo stran v pravem trenutku in vam ponudila roko, da boste izbrali pravo smer.

Ribi (19. feb.–20. mar.)

Če boste še naprej delali to, kar od vas pričakujejo, se boste začeli počutiti, kot da vas nekaj duši. Riba na suhem ne more preživeti, zato naredite vse, da ne pristanete na kopnem. Res je, da si bodo vsi okoli vas od groze zatiskali oči in vas vprašali tisoč neprijetnih vprašanj, če boste sledili svojemu srcu, zato imejte v mislih, da je to vaše življenje, in ne njihovo. Sami ste odgovorni za vse, kar se dogaja okoli vas!

Oven (21. mar.–20. apr.)

Dobili ste priložnost, da postanete vodja. Končno bi lahko vsem pokazali svoje najboljše lastnosti. A slediti bi morali dolgočasnim, že preizkušenim in večkrat prehojenim potem, vas pa mika, da bi šli po drugi progi, ki bi vam prinesla nove izzive. Prepričajte se, da bo boljša od smeri, kjer ste trenutno, in dobro premislite, ali je res treba z glavo skozi zid. Pozabite na vse, če ima le kanček opraviti z neuspehom ali prevelikim presenečenjem.

Bik (21. apr.–21. maj)

Hoteli bi doseči vse naenkrat, povrhu pa želite še, da bi se uresničila velika porcija vaših sanj. Ali se vam ne zdi, da malo preveč po otroško fantazirate? Radi bi imeli posladek pred glavnim obrokom, čeprav dobro veste, kakšna so pravila. Nikar ne bodite preveč navdušeni, ko vam bodo prihodnji tedni postregli z odgovori, ki se vam bodo zdeli kot češnja na smetani. Ni vse tako, kot si predstavljate, morda bo imelo grenak priokus.

Dvojčka (22. maj–21. jun.)

Zaprite oči in si zamislite, da se sprehajate po plaži. Veter, ki vam mrši lase, je prijeten in osvežujoč. Nenadoma v pesku opazite nekaj svetlečega. Stopite zraven, se sklonite, da bi predmet pobrali, a tedaj vas podre močan val. Vstanete nepoškodovani, v roki se vam svetlika tisto, kar ste hoteli pobrati, a zdaj ste mokri in tečni. Nekako takšen scenarij vas čaka v prihodnjem mesecu.

Rak (22. jun.–23. jul.)

Sprva se bo vse vrtelo okoli radovednih pogovorov in zelo uspešnega in vročega spogledovanja, kmalu pa se boste začeli zavedati, da je bolje, če vaš zmenek ostane v območju prijateljstva. Prostora za obžalovanje tu ne bo, saj bo ta izkušnja vplivala na to, da boste začeli razmišljati o tem, kaj sploh želite od resne zveze. In, kar je najbolje, morda boste zaradi tega pri sebi spremenili nekatera zelo zakoreninjena mišljenja.

Lev (24. jul.–23. avg.)

Ni vam všeč, če niste prepričani o tem, kar počnete. Biti na odprtem, brez načrta, kako doseči začrtan cilj, vas prav tako ne navdušuje. Toda, dobro veste, da bi bil glede na trenutne okoliščine nov začetek za vas nujen. Z vso trmo se morate soočiti s situacijo, ki vam ne nudi več tistega, kar želite. Ko se boste odpravili na pot, se bo potovanje razvilo v lastni momentum in vse bo tako, kot mora biti.

Devica (24. avg.–23. sep.)

Zgrabite odločitev, ki vam dela skrbi, za roge, da si ne premislite. Nikar ne dovolite, da bi izgovor, ki ste si ga izmislili v zadnjem trenutku, zamajal vaše namere. Sočasno boste naredili še en velik korak, čeprav vam ga pravzaprav še ne bi bilo treba – podobno, kot bi iskali stanovanje v novem kraju, še preden bi tam dobili tudi službo. Ali je to del večjega načrta, veste le vi in nihče drug.

Tehtnica (24. sep.–23. okt.)

Včasih kar preveč na trdo silite v nekaj v upanju, da se bo zgodilo, čeprav je vse, kar potrebujete, le ena majhna, nežna poteza. Od nekoga želite izsiliti neke vrste obljubo glede vajine skupne prihodnosti. Borba, da bi zajezili prepad med tu, kjer ste, in tam, kjer ste upali, da boste, je resnična in težka. Morda vam bo malce odleglo, če vam namignemo, da je proces že v teku, vendar bo preteklo še nekaj vode, da se zaključi.

Škorpijon (24. okt.–22. nov.)

Kar ste pred kratkim izjavili, bo imelo velik vpliv na vaše življenje. Ste resnično mislili to, kar ste rekli, ali bi bilo morda bolje, da bi držali jezik za zobmi? Vsa ta vprašanja se vam nenhno motajo po glavi in vas počasi izčrpavajo. Pazite, energijo boste potrebovali za pomembne stvari, ki se bodo zgodile kmalu. Morda imate občutek, da so vaše možnosti omejene, vendar to ni res. Globoko v sebi veste, da zmorete res veliko.

Strelec (23. nov.–21. dec.)

Že nekaj časa se počutite nelagodno in malce prestrašeno. Zdaj, ko ste temu strahu posvetili malce več časa in razmišljanja, se vam zdi, da vas muči dejstvo, da se vse okoli vas spreminja, nekatere stvari pa celo izginjajo, vi pa sploh niste pripravljeni na to. Čez čas boste videli, s kolikšno lahkoto se lahko dvignete nad vse, kar se dogaja okoli vas, in ugotovili, da lahko na valu sprememb jahate brez večjih težav in v njih celo uživate.

Preberite še: VELIKI HOROSKOP 2017: Kaj vam prinaša novo leto?

Najbolj brano