Veliki Elle horoskop za maj

Kaj vam prinaša maj glede na vaš astrološki znak? Preverite v horoskopu iz najnovejše številke revije Elle.

Lifestyle, 19. 5. 2016
Veliki Elle horoskop za maj - Foto: profimedia

Bik

21. apr.–21. maj

V poslovnih krogih ste se znašli kot vodja, ki ve, kaj dela, pa vendar ste vse manj prepričani o svojih sposobnostih in zdi se vam, da vam nekdo želi nekaj podtakniti. Vaši nameni so dobri, zato ste sami sebi največja ovira pri doseganju ciljev. Raje zaupajte in se izognite nepotrebnim zapletom in prepirom, vzemite krmilo v svoje roke. Poglejte nazaj, ugotovite, kakšne napake ste zagrešili, in začnite znova, s svežimi mislimi, tudi v ljubezni. Uspelo vam bo!

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Sanje so vam dovoljene, vesolje vas podpira. Vse vaše skrite želje se lahko uresničijo, poslovne in čustvene, če boste previdni in o njih ne boste le govorili, temveč jih tudi udejanjili. Presenečenje za okolico prihranite za konec, ko boste vedeli, da so sanje že resničnost. Uspeh ni tako pomemben, kot je pomembna pot. Bodite vztrajni, naj vas vodi želja po spremembah, ne pozabite na najdražje in partnerja, ki ste mu vedno največji navdih.

Rak

22. jun.–23. jul.

V tem mesecu boste imeli nekaj težav pri komuniciranju z okolico, pazite na svoj pristop, zlasti v poslu. Morda vas bodo bolj natančno opazovali in lahko pade tudi ostra ocena. Sreča je na vaši strani, saj vedno veste, kako uporabiti svojo očarljivost. Delo vas ne bo povsem zanimalo, vaše misli so zasedene s pomembnejšimi opravki. Samski raki se v iskanju svoje ljubezni zavzeto ogledujete okrog sebe, želite si globljih čustev. Še malo, prihaja vas čas.

LEV

24. jul.–23. avg.

Borili se boste za svoje mesto pod soncem, naj vas vodi prijazna beseda. Poskusite omehčati dominantni nastop in se naučiti mirnega podajanja svojih pogledov. Ugotovili boste, da je vredno uporabiti pogajalske veščine. Ne hitite, počasi se daleč pride, ob tem lahko sproti dobro preučite svoj naslednji korak. Ko boste pokazali mirnost in potrpežljivost, boste presenetili drugo stran in učinek vas bo navdušil. Enako v ljubezni!

DEVICA

24. avg.–23. sep.

Da je življenje nenehna borba, že veste, neznanka ostaja vaša strategija. Začelo se je obdobje reševanja problemov in zdaj ne morete več nazaj. Morali boste spremeniti vam znane pristope in tudi način komunikacije. Pomembno je, da ste slišani in videni. Ne sklepajte kompromisov, zmorete brez njih, le tako boste uresničili tisto, kar si zares želite. Nova ljubezen je na obzorju, vzemite si čas in jo povabite k sebi. 

Tehtnica

24. sep.–23. okt.

Vaša popularnost bo nihala od zaželenosti do sovraštva. Vse je odvisno od vašega načina komuniciranja. Največ nihanja boste čutili v partnerskem odnosu, zadeva se lahko sprevrže celo v resen zaplet, vaša trma bo odigrala svojo vlogo, žal. Pazite na jezik, ne izgovorite vseh besed, raje iščite skupni jezik s partnerjem. Ste diplomatka, naj vas tudi tokrat reši sposobnost reševanja težav s pravo izbiro besed.

Škorpijon

24. okt.–22. nov.

Zbudite se, čas je za še nedosežene poslovne želje. Nepričakovana podpora bo spremenila potek dogajanj, če boste le potrpežljivi. V pravem trenutku se bodo vsi dejavniki združili v popolno sliko. Ne skrbite za ljubosumno okolico, zaslužili ste si uspeh. Manj ujemanja boste čutili v domačem okolju, naj vas to ne iztiri. Morda vas bo vse skupaj bremenilo nekaj dni, nato boste vključili svoje retorične sposobnosti in zopet prevzeli vajeti v svoje roke.

Strelec

23. nov.–21. dec.

Pred vami so dobri dnevi za zaključevanje starih in začetke novih zgodb, morate pa najprej pospraviti nekaj preteklih čustvenih bremen. To naj bo vaša prva naloga. Prišlo bo tudi do izboljšanja razmer v službi in boljšega dialoga. Počasi spoznavate, da se s spremenjenimi vzorci delovanja lahko izognete sporom. Tudi nova ljubezen na obzorju od vas zahteva pripravljenost na nove vrednote. Lahko ste najboljši, če le verjamete.

Kozorog

22. dec.–20. jan.

Vaše želje so velike, a mogoče jih je uresničiti. Vaš največji projekt zahteva vključitev sposobnih ljudi, vendar vašim strogim zahtevam težko kdo ustreže. V sebi znate zbuditi najboljše vrline, hkrati pa harmonijo, kar je bistveno za uspeh. Tako pri denarju kot pri ljubezni ste pripravljeni na veliki obračun. Če boste dobro razporedili moči, vam uspeh ne uide. Vzemite si čas za romantiko, konec pomladi in poletje sta vaš čas.

Vodnar

21. jan.–18. feb.

Kjer drugi vidijo kaos, vi vidite red. Žal ste sami trenutno v manjšem neredu, ki vam počasi že krepko greni življenje. Čas je, da prečistite svoje srce in razum. Glejte naprej, v preteklosti vas nič več ne čaka. Prosto sanjajte v tem trenutku in sanje tudi uresničite. Vse vaše želje imajo pravico do življenja. Pomlad vam prinaša čiste misli in jasne načrte. In življenje je spet lepo, mar ne?

Ribi

19. feb.–20. mar.

Vaš poslovni elan je na zavidljivi ravni, vaš fokus pa uhaja še nekam drugam. Okolica opaža vašo prerojeno zagnanost in lesk v očeh, saj vas je pomladni čas ljubezni popolnoma zasanjal. Ljubezenska dogajanja vas bodo zibala sem ter tja, še sami ne boste točno vedeli, v kateri faze ste. Mirno poglejte s svoje obale, nikamor se vam ne mudi, ljubezen je večna. Potrebuje samo pravi čas in prostor, kjer boste lahko z nekom, vi že veste, s kom. In zgodilo se bo!

Oven

21. mar.–20. apr.

Popolnoma se predajate delu in tako bo tudi ostalo. Ljubezni še zapirate vrata, zagledani ste le v probleme, prepričani, da brez vas niso rešljivi. A tako jih le še povečujete, nastajajo novi ter se prenašajo tudi v medosebne odnose. Upočasnite in umirite svoj tempo, uporabite svojo karizmo, morda se kakšen zaplet razreši brez vas! Zvezde so naklonjene poslovnim širitvam.

Nova številka Elle je že v prodaji! Revijo naroči tukaj

Naslovnica Elle junij

Najbolj brano